Last news in Fakti

8 Септември, 2022 12:34 1 438 0

Авторът на "Мисия Лондон", Алек Попов, представи „Сестри Палавееви в лабиринта на младостта и в бурята на историята”

  • алек попов-
  • сестри палавееви-
  • издание

Кои са новите сюжети в разширеното издание на романа

Авторът на "Мисия Лондон", Алек Попов, представи „Сестри Палавееви в лабиринта на младостта и в бурята на историята” - 1
Снимкa: БГНЕС

Авторът Алек Попов представи книгата си „Сестри Палавееви в лабиринта на младостта и в бурята на историята”. В романа се разказва за две момичета от софийска заможна фамилия, които по време на Втората световна война, бягат от родителите си, за да се присъединят към партизаните.

Новото издание е допълнено с предисторията на двете сестри. Романът започва със самото им раждане.

„Любопитна е частта за мистичното им зачатие. Там има и много реални факти, които за читателя ще са интересни. На практика, това зачатие се случва на един гръцки остров, на връщане от Йерусалим. Също така, за родителите на двете момичета има доста информация. И това е една класическа история за младежкия бунт срещу семейството, защото те са диви, необуздани характери”, разказа авторът.

Двете момичета четат комикси и повлияни от супергероите в тях, искат да участват в спасяването на света от силите на злото. Успяват да минат и през много различни идейни течения и движения. Увлеченията им траят сравнително кратко. В книгата има и доста нецензурни моменти, сподели още авторът Алек Попов. Главните героини винаги задават неудобни въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА