Last news in Fakti

13 Септември, 2022 19:00 1 916 2

Художникът Димитър Божков с изложба в Благоевград

  • художник-
  • димитър божков -
  • изложба-
  • благоевград

Макар и да е самоук, изложбите на Димитър Божков се радват на огромен успех и изкуството му докосва всеки

Художникът Димитър Божков с изложба в Благоевград - 1
Снимка: PRofile international

След като успя да реализира успешно няколко изложби в страната и чужбина, художникът Димитър Божков идва в Благоевград, информират от PRofile international.

Припомняме ви, че за страстта си към изкуството, Димиър Божков споделя че виновен е треньорът му по бокс в Италия, който е бил любител художник. Когато Димитър вижда картините му, те му въздействат до такава степен, че младото момче се фокусира върху рисуването.

Макар и да е самоук, изложбите на Димитър Божков се радват на огромен успех и изкуството му докосва всеки, който е видял неговите картини. Без значение дали става въпрос за природа, море или красотата на женското тяло, Димитър е ненадминат в това, което прави.

Е, сега домакин на изложбата му ще бъде в галерия „ЕМЕ“ собственост на невероятната Емилия Канайкова в Благоевград на 16 септември от 17:30 часа. Именно там, любителите на изкуството и любопитните жители на Югозападна България, ще се насладят на шедьоврите на Димитър,допълват от PRofile interantional.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оле

    2 0 Отговор
    В града с 90% селтаци е решил да прави изложба, а от останалите проценти , 5% може и да дойдат за да симулират, че са интелектуалци.
  • 2 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Въх ,що дири Наполеон зад него ?Негова ли е ,просто копирана или истинската в мзея ,и той не може да даде отговор.Абе късмет ми не виждам нещо различно както с чалгата чужди ритми изпети на български език.Тук има едно друго момче което направи сензация ,даже в учебника на малкия децата учиха за него Julien Mestik млад художник решил да изпрати ситопечат на своите ,крави
    с обикновено изпращане на ситопечат ,
    интерпретация на Мона Лиза в Лувъра до президента на джокондофилите . Една щура и забавна идея,с която направи голям шум около себе си
    кравата Мона Лиза
    , неговата „Крава на Да Винчи“ намери фенове навсякъде.Прекарал е детство то си на село ,кравите са били всеки ден около него намира прилика между човека и кравата , горките хора! В интервю даденоот него -зад бодливата си тел, заети с консумация и производство, кравите водят мрачно и тъжно съществуване. Исках да им дам по-голяма, по-чувствена съдба, да ги направя икони на животинската красота. А нашия Димитърчо с Наполеон и гола мацка устата много ме тревожи на момата нещо
    Техническа грешка .... или за селфи , абе късмет