10 Ноември, 2022 13:30 1 149 4

В Абу Даби отвори врати първият завладяващ развлекателен център за виртуална реалност

  • оае-
  • завладяващ развлекателен център -
  • виртуална реалност-
  • електронни спортове-
  • vr-
  • абу даби

В столицата на ОАЕ беше открит модерен център за виртуална реалност (VR) и електронни спортове в популярната пешеходна зона Ал Кана в Абу Даби

В Абу Даби отвори врати първият завладяващ развлекателен център за виртуална реалност - 1
Снимка: Pixoul Gamin

Центърът за игри Pixoul за модерна виртуална реалност (VR) и електронни спортове отвори врати в популярната пешеходна зона Ал Кана в Абу Даби. Интегрираният комплекс предлага усъвършенствана VR зона за игри за любители и професионалисти, докато Esports Academy предлага тренировъчни съоръжения за сериозни спортисти в електронните спортове.

Планиран да подхранва бъдещи световни шампиони в електронните спортове, Pixoul Gaming ще изгради елитна общност, като стартира първата академия за електронни спортове в Близкия изток и ще бъде домакин на международни турнири по игри и състезания на мега ниво с арена, която може да побере над 800 зрители.

Академията ще разполага и с esports бар, подобен на традиционен спортен бар, но с тема за игри, където може да се гледат международни игри, докато се посетителите се наслаждават на страхотна храна и напитки.

Предлагайки набор от VR, ретро, ​​конзолни, мобилни и eSports игри, Pixoul Gaming не само осигурява най-доброто изживяване в региона, но също така ще създаде цялостна игрална екосистема, където ще бъдат налични разработка на игри и обучение за невероятни емоции по време на игри с ефект на 3D потапяне. Ще могат да се провеждат единични игри и игри с участието на няколко професионални играчи и отбори, както и международни фестивали на играта.

Електронните спортове са една от най-бързо развиващите се индустрии в Близкия изток и Северна Африка. Секторът на дигиталните игри в ОАЕ се очаква да достигне 930 милиона щатски долара до 2025 г., а Pixoul Gaming Center ще превърне Абу Даби в световен лидер в електронните спортове, като предоставя събития на живо на милиони фенове на игрите.

Pixoul Gaming излезе в челните редици на революцията в дигиталното забавление, като създаде пространство, което прави игрите достъпни и привлекателни за всеки. Pixoul Gaming е интегрирана платформа за забавление за хора от всички възрасти и способности, независимо дали са фенове на FIFA, които искат да намерят свои собствени партньори в играта, или семейства, които се интересуват от изживяване на емоции чрез интерактивни игри за виртуална реалност или група приятели, които искат да спечелят голяма награда в турнир.

Новината е публикувана с подкрепата на Durham School Dubai. Durham School в Дубай е място, където вековната традиция на британското образование се съчетава с най-новите технологии и най-добрите педагогически подходи на 21 век. При записване на деца в училище до януари 2023 г. родителите получават значителни отстъпки за първата година на обучение или специална оферта за три учебни години.

Източник: Russian Emirates


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    0 3 Отговор
    Браво на чаршафите,ако бяха така и в ценностите си на уважение към жената,грешка нямаше да имат !
  • 2 факт

    1 0 Отговор
    Това - "виртуална реалност" ми звучи като "пешеходен самолет"

    Коментиран от #3

  • 3 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "факт":

    Живота им е мъжка виртуална реалност ,приложена на практика .
  • 4 Русенец

    1 0 Отговор
    Следващото ниво на зомбиране. Хляб и зрелища за народа, докато мародерите си плетат мрежите. Просто сега се ползват технологии.