Last news in Fakti

9 Януари, 2023 10:18 2 449 10

Мария Бакалова участва във филм на Копола и в научнофантастичния "О, хоризонт"

  • мария бакалова-
  • нов филм

Бакалова получи номинация за "Оскар" за актриса в поддържаща роля с филма "Борат 2"

Мария Бакалова участва във филм на Копола и в научнофантастичния "О, хоризонт" - 1
Снимкa: Shutterstock

Номинираните за "Оскар" Мария Бакалова и Дейвид Стратеърн участват в научнофантастичния филм "О, хоризонт", съобщи Deadline, цитиран от БТА.

Сценарист и режисьор на филма е Мадлин Саклър. Той е за Аби (в ролята Мария Бакалова) - брилянтна невролобиоложка, загубила неотдавна баща си (Стратеърн). Аби се запознава с програмист, създал технология, която я свързва с баща ѝ. Връзката с дигитализирания ѝ баща я кара да преоцени отношенията си с хората и работата си.

Саклър спечели награда "Еми" за филма "Гангстер докрай", заснет в строго охраняван затвор.

Бакалова получи номинация за "Оскар" за актриса в поддържаща роля с филма "Борат 2". Тя участва в „Жените наистина плачат“ на Весела Казакова, който беше представен на кинофестивала в Кан в секцията "Особен поглед". Мария Бакалова се снима също в "Тела тела тела", озвучи Космо в "Пазители на галактиката 3". Скоро ще я видим в продуцирания от София Копола "Fairyland" с премиера на фестивала "Сънданс".

Дейвид Стратеърн е номиниран за награда "Оскар" за филма "Лека нощ и късмет".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оооо

    6 21 Отговор
    сега очакваме хейта на бай ганьо копейката глей кво става само ...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 честен ционист

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "оооо":

    Ти да не си продуцента? Пак ли ще озвучава Мара советската собачка Лайка по случай 60 годишнината от тричането в космоса?
  • 4 Демоназ

    17 6 Отговор
    В ролята на саксия ли ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 арестигаде

    5 14 Отговор
    Две секретарки си говорят: - Как е шефът ти? - Ами как... Подари ми кожено палто, пръстен, гривна, огърлица... Поиска ръката ми. - Мръсник! Вече е решил да икономисва..--- То у тас пази боже да те признае светът и по очернен едва ли ще станеш , оскар едва ли се дава ей така на всеки втори и да е жива и здрава да ни носи известност и награди а злите езици със злобата си да останат че то у нас друго има ли за това сме цъфнали и вързали..!

    Коментиран от #10

  • 7 джедай

    1 12 Отговор
    Радвам се на нашата руса красавица! Да е жива,здрава и много щастлива!!!
  • 8 АЗИ

    1 9 Отговор
    ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ПИТАМ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЦИЯ ОТ ЕДИНАЦИ И НЯМАМЕ УВАЖЕНИЕ
    КЪМ АВТОРИТЕТИ И СЕГА И В МИНАЛОТО ИИИИ НЯМАМ ОТГОВОР. Ако Бакалова беше гъркиня, сръбкиня, французойка и т.н сънародниците и щяха да се пръскат от похвали и гордост както умеят от нищо да правят НЕЩО ГОЛЯМО.САМО ИМАМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ЗАЩО СМЕ СЕГА В БЕЗИСХОДИЦАТА , АМИ ЗАЩОТО СМЕ НАЦИЯ ОТ ЕДИНАЦИ независимо кой колко може и за какво става раздаваме оценки и съдим ли съдим.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 аремолявисе

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "арестигаде":

    Знаем точно през последното десетилетие за КАКВО се дава оскар;-). А на нея дадоха ли и🤔?