Last news in Fakti

19 Септември, 2013 16:44 7 779 0

Калин Врачански влиза като нов герой в "Дървото на живота"

  • "дървото на живота"-
  • калин врачански

Кърваво начало на втория сезон на тв сериала

Калин Врачански влиза като нов герой в "Дървото на живота" - 1
Луиза Григорова, Теодора Духовникова и Боряна Братоева позират за фотографите на предпремиерата.

Вчера на специална предпремиерна прожекция за медии и за най-верните фенове на сериала беше представен Епизод 1 на Сезон 2 на „Дървото на живота“. Българската сага се завръща в ефира на TV7 на ключовата за българската история дата 22 септември – Деня на независимостта. „Дървото на живота: Яростта на унизените“ ще се излъчва всяка неделя, 21:00.

Действието в новия сезон на драмата се развива в едни от най-трудните за България години – 1918-1925.

Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви и ще ги тласнат в нови, разрушителни конфликти. „Мога да ви обещая невероятни сюжетни обрати, невероятни любовни истории и интриги. Ще видите и как се е родила утопията за пролетарското отечество“, сподели Иван Спасов, един от продуцентите на „Дървото на живота“.

В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова.

Новите попълнения в звездния каст на сериала са Калин Врачански, Симеон Лютаков, Стоян Радев, Валентин Танев, Валери Йорданов, Боряна Братоева, Борислав Захариев – Боби Турбото. В ролите на актуалните исторически личности княз Фердинанд, Александър Малинов и Александър Стамболийски пък влизат Добрин Досев, Красимир Куцупаров и Светлин Стоилов.

Продуцент на българската сага е Dream Team Films.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА