Last news in Fakti

13 Август, 2014 12:58 1 974 0

Асен Блатечки сменя името на първия си режисьорски филм

  • асен блатечки-
  • филм-
  • "люси"-
  • катерина горанова-
  • калин врачански

Преди две седмици излезе лента на Люк Бесон със същото заглавие

Асен Блатечки сменя името на първия си режисьорски филм - 1
Кадър от предварителните снимки с Асен Блатечки и Лиляна Станаилова

На 25 август камерата ще се завърти за първия режисьорски филм на Асен Блатечки, който актьорът ще снима в тандем с Катерина Горанова. Лентата трябваше да е готова преди две години, но процесът се забави. Ето защо сега режисьорът Блатечки, който е и в главната роля – на "страстен автомобилен състезател, който търси възмездие за смъртта на любимата си, но открива една невъзможна любов и кола, която го връща към изгубеното щастие", ще трябва да смени заглавието на филма.

„Филмът се казваше „Люси“, но за съжаление преди две седмици излезе филм на Люк Бесон със същото заглавие и сега ние ще трябва да измислим ново“, каза за Факти.бг Асен Блатечки, добавяйки, че според тяхната идея името „Люси“ е имало много по-голям смисъл, отколкото при героинята на Скарлет Йохансон. Дали това е така, целият екип се надява зрителите да разберат преди Коледа, когато предвиждат кинодебютът на Асен най-сетне да излезе на екран.

В екшъна „made in BG” освен него участват още Калин Врачански, Силвия Петкова, Веселин Калановски, Пламен Манасиев, а изненадата ще бъде младата Лиляна Станаилова, по-известна досега като художничка.

Лентата е продуцирана от „Камера“ ООД със съдействието на ИА НФЦ, оператори са Димитър Гочев и Радослав Гочев, а сценарият е на актьора Алексей Кожухаров, работил и по сценариите на сериалите „Той и тя“, „Морска сол“, тв шоуто „Пълна лудница“ и филма на Зорница София „Прогноза“ пак с Асен Блатечки. От екипа обещават невиждани в родна продукция каскади и гонки с поръчкови автомобили на стойност над 3 милиона лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА