Last news in Fakti

25 Август, 2023 11:16 997 3

Алис Купър пусна 22-ри студиен албум ВИДЕО-АУДИО

  • алис купър-
  • рок-
  • албум

 ‘Road’ съдържа 13 "фатални" парчета

Днес официално излиза новият студиен албум на рок-хорър великана Алис Купър. Той се нарича “Road” и е 22-ри в соловата дискография на звездата. Тавата е издадена от “earMUSIC”, информира zrockradio.bg

Продуцент на новия албум на иконичния рок музикант е големият Боб Езрин. Албумът е написан, композиран и записан от Алис и верните му музиканти от групата – Раян Рокси (китара), Чък Гарик (бас), Томи Хенриксън (китара), Глен Соубъл (барабани) и неповторимата Нита Щраус (китара). На 12 юни в София успяхме да видим и Хенриксън и Соубъл и веднага става ясно защо са в групата на Алис Купър. Хенриксън дори бе направил лек опит да се дегизира като Джо Пери, но колкото и да е добър, все пак не можем да го объркаме с китариста на Aerosmith.

Ето какво сподели за новия си албум самият Алис Купър:

“Едно време първо се гледаше шоуто и след това се гледаше самата музика. Имали сме много албуми на първо място, но винаги най-важното беше какво правехме на голямата сцена. За новия ни албум ‘Road’ исках всички музиканти от групата да са въвлечени в създаването на новите парчета. Така или иначе ги виждам само когато сме на ‘Път‘. Така че исках да са точно толкова фокусирани и отдадени, когато свирим на концерт, само че в случая с новите ни песни. И това и направихме с новия албум. Когато имаш толкова добра група, трябва да я покажеш на всички. И това е моят начин да го направя.“

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    0 0 Отговор
    Никой вече не се интересува от америка
  • 2 бай Даньо

    0 0 Отговор
    Къв Алис Купър днес отивам на Металика .... Мастър, Мастър !
  • 3 сдгфдгхфг

    0 0 Отговор
    Ха,..Русия не можела да изпълни амбициите си нито в Украйна, нито на Луната.. хаха, по тая логика какво да говорим за сащисаните - които ползват руски ракетни двигатели..избягаха от Афганистан и имат повече неуспешни опити от руснаците..