Last news in Fakti

12 Февруари, 2014 16:18 809 0

Улични скиори помитат столицата

  • ски-
  • филми-
  • филмов фестивал-
  • ez filmfest

Нарушаване на правилата, много адреналин и ски в градска среда са малка част от това, което ще видите в този филм

В разгара на Олимпийските игри в Сочи, в София ще се разиграе ъндърграунд екшън! В основата на безредиците стоят 20-тина скиори, които ще направят на пух и прах разбиранията за каране. Естествено, няма нищо законно в техните действия. Това е причината статуквото да не ги харесва, а за участие в която и да е Олимпиада и дума не може да става. Реномето на тези момчета е високо долу и ниско горе. Арестувани са от властите хиляди пъти за увреждане на градската инфраструктура. Е, разбирате от текста– това няма как да ги спре. И ако за скейтборд културата това е нещо традиционно, то тук говорим за момчета, които традиционно се очаква да са в планината.

Mutiny/Метеж е новият филм на Stept Productions, който зрителите ще видят в рамките на целогодишния EZ Film Fest. През 2013 г., след 12 години продуциране на ски филми, компанията се впуска в своя най-голям проект. Документира млади прогресивни скиори, които започват своята мисия в САЩ, използвайки големите градове за своя площадка, в опитите да предефинират уличните ски. 100% градско каране, пилене на кантове, невероятни скокове и креативно използване на инфраструктурата, 2 кофи сняг, пребивания, болници и още много ще пометат столичната публика в четвъртък, 13 февруари, от 20:30 ч. в кино Одеон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА