Last news in Fakti

1 Март, 2014 16:18 1 390 0

Микс от хероин, кокаин и амфетамини убил Филип Сиймур Хофман

  • филип сиймур хофман-
  • наркотици-
  • хероин-
  • кокаин-
  • лечение

Управлението за медицински експертизи в Ню Йорк обяви причината за смъртта на актьора

Микс от хероин, кокаин и амфетамини убил Филип Сиймур Хофман - 1
Снимка: АП/БТА

Холивудският актьор Филип Сиймур Хофман, който в началото на февруари беше открит мъртъв в апартамента си, е починал вследствие на предозиране с различни вещества, сред които хероин, кокаин, бензодиазепини и амфетамини. Това съобщи пресслужбата на Управлението за медицински експертизи в Ню Йорк, цитирана от ИТАР-ТАСС.

„Смъртта е настъпила в резултат на остро наркотично опиянение“, казва се в изявлението. Първоначалната аутопсия не можа да даде категорично заключение каква е причината за леталния изход.

46-годишният актьор бе намерен в банята на апартамента си в Гринич Вилидж със забита спринцовка в ръката, а в дома му намериха над 50 пакетчета хероин, използвани спринцовки и медикаменти, които се изписват със специална рецепта, включително и такива, които се използват при лечението на наркотична зависимост, както и мускулни релаксанти.

Миналата година носителят на „Оскар“ за ролята си от филма „Капоти“ публично призна, че преминава през курс на рехабилитация, за да се избави от пристрастеността си към дрогата.

Хофман беше погребан на 7 февруари в едно от частните гробища в Манхатън. Той остави сираци трите деца от приятелката си Мими О`Донъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА