12 Май, 2014 21:12 979 2

Йосиф Кобзон с 5 концерта у нас

  • йосиф кобзон-
  • кобзон

Руски и чужди класически произведения, народни и войнишки песни, но със съвременен аранжимент са включени в репертоара на ансамбъла

Йосиф Кобзон пристигна у нас, за да направи отново концерти пред българската публика.

Преди обяд той кацна на летище София заедно с ген.-майор Виктор Елисеев, главен художествен ръководител на ансамбъла на МВД - Русия, и солистката Наталия Елисеева.

Йосиф Кобзон заедно с военния ансамбъл ще направят турне, организирано от "Жокер медиа", което ще премине през пет града. Утре вечер концертът им е в Панаирна палата №2 в Пловдив. Вдругиден вечерта ще се качат на сцената на зала 1 на НДК, а на 15 май са във Велико Търново. Във Варна излизат пред публика на 16-и, на следващия ден са в Летния театър в Бургас.

Руски и чужди класически произведения, народни и войнишки песни, но със съвременен аранжимент са включени в репертоара на ансамбъла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoyan Hlebarov

    0 0 Отговор
    Май ще трябва да водят циганите на концерта...с автобуси и срещу 20 лева!Нямаше да е лошо,ако това не бяха...нашите пари!
  • 2 Христо Христов

    0 0 Отговор
    до 1
    Толкова разбираш от култура - май ти трябва да отидеш при циганите, да се накефиш на Азис и Софито...