18 Септември, 2014 11:26 1 497 0

Калканджиева ще дели покрив с любовницата на мъжа си

  • калканджиева-
  • любовницата-
  • линдарева

Венета Райкова заяви, че Линдарева и Тачо са се чули два дни преди старта на шоуто и това означава, че искрата между тях все още може и да не е загаснала

Любовницата на съпруга на Жени Калканджиева, Зорница Линдарева, която бе напът да разруши брака им, влезе в къщата на VIP Brother.

Във визитката си Линдарева демонстрира завидно самочувствие.

"Знам колко съм надарена, не приличам на 90% от жените, които подсъзнателно искат да са като мен", заяви моделката.

Тя сподели още, че е имала няколко предложения за брак, подарявали й пръстени с диаманти, можела да се задоми в чужбина с богаташи, но в крайна сметка е избрала да остане вярна на себе. си.

Сблъсъкът между Зорница и Жени Калканджиева обаче се отложи за ден. Продуцентите изненадващо решиха да пратят моделката сред соц мизерията.

Съквартирантите от резиденцията, които също изгледаха представянето на Линдарева, като нов съквартирант в къщата, пък решиха да бойкотират влизането й, като не й обърнат внимание и по този начин я поставят на място.

Венета Райкова заяви, че Линдарева и Тачо са се чули два дни преди старта на шоуто и това означава, че искрата между тях все още може и да не е загаснала.

За днешния епизод се очаква всички съквартиранти да бъдат събрани на едно място.

Това означава, че зрителите могат да станат свидетели на очакваният сблъсък между Камелия Воче и Евгени Минчев.

Домсъветничката Райкова дори прогнозира, че паркетният лъв дори може да скочи на бой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА