Last news in Fakti

30 Ноември, 2014 16:55 2 318 0

Анджелина отрече за проблеми в брака й с Брад Пит

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • филм-
  • "край морето"-
  • режисьор-
  • трудни отношения

Те снимат филм за трудните отношения между двама съпрузи, но той не бил биографичен...

Почти 1 години след като се снимаха в „Мистър и мисис Смит“ и се загаджиха, Анджелина Джоли и Брад Пит отново работят заедно в нов филм - „Край морето“, чиято премиера е предвидена за идната година, съобщи „Мейл Онлайн“. Режисьор и сценарист на лентата е самата Джоли, която обясни в тв шоуто на Ричард Уилкинс, че това няма да е романтична комедия, а емоционално тежка драма за нещастния брак на двама души. Ванеса – бивша балерина, и съпругът й – писателят Роланд, предприемат пътуване, за да се опитат отново да преоткрият себе си. Действието се развива в средата на 70-те. 39-годишната актриса и 51-годишният Брад, които си поделят грижите по 6 деца – собствени и осиновени, сключиха брак на 8 август. Във филма те ще бъдат съпруг и съпруга с трудни отношения.

Когато водещият на токшоуто предупреди Анджелина, че „се пързаля по много тънък лед“, тя репликира, че и двамата с Пит са наясно, че животът може да имитира изкуството. „Много приятели ни казаха... не точно, че това е лоша идея..., но настоятелно ни питаха сигурни ли сме, че наистина искаме да го снимаме...“, призна актрисата.

Миналата седмица Джоли и Пит бяха уловени в кадър от австралийски папараци как разгорещено спорят или се карат на балкона на хотелската си стая в Сидни, където бяха поканени на кинопремиера. Звездата обаче сега обясни, че с брака й всичко е наред. „Ние вече сме преминали през това, преодоляхме го и сега сме по-силни. Ние сме добри приятели, които се обичат и се подкрепят взаимно“, коментира актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА