Last news in Fakti

17 Декември, 2014 11:31 2 101 0

Кибер ченгета следят децата на Анджелина Джоли

  • анджелина джоли-
  • кибер ченге-
  • социални мрежи-
  • брад пит

Известната холивудска актриса и съпругът й Брад Пит мразят социалните мрежи и нямат профили в тях

Известната холивудска актриса и режисьор на филма „Несломен“ Анджелина Джоли е наела специалисти по кибер сигурност, които да се грижат нейните шест деца да не бъдат изложени на заплахите на глобалната мрежа, съобщава сп. „Пипъл“.

Тези специалисти следят за съдържанието в интернет и социалните мрежи, с което се сблъскват ежедневно техните деца между 6 и 13 години.

Последният брой на списание „Пипъл“ е посветен на Анджелина Джоли.

„Това е страшен нов свят“, отбеляза актрисата. Тя посочи, че е щастлива, че подобни технологии не е имало, когато тя е била млада. Като тинейджърка вършех доста глупости, които щяха да са добре документирани, отбелязва Анджелина Джоли.

Джоли призна, че тя няма профили в Facebook, Twitter или Instagram. За акаунта й в Twitter AngelinaJolie са отговаряли нейни сътрудници, но той вече бил закрит.

Нейният съпруг Брад Пит също не ползвал социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА