Last news in Fakti

14 Януари, 2015 14:24 2 171 0

"Трансформърс: Ера на изтребление" с най-много номинации за "Златна малинка"

  • трансформърс: ера на изтребление-
  • номинации-
  • златна малинка

Камерън Диас, Дрю Баримор и Чарлийз Терон ще си оспорват приза за най-слаба женска роля

„Трансформърс: Ера на изтребление“ е филмът с най-много номинации за непрестижните награди „Златна малинка“, съобщи Би Би Си.

Наградите „Златна малинка“ се връчват всяка година във вечерта преди връчването на наградите „Оскар“. Те отличават най-лошите произведения на филмовото изкуство през изминалата година. Иронично или не - „Трансформър: Ера на изтребление“ беше най-касовият филм през 2014-та година, с постъпление от над $ 1 млрд. Въпреки това лентата има 7 номинации за антинаградите, сред които и тези за „Най-лош филм“ и „Най-лош сценарий“.

Достойна конкуренция на лентата на режисьора Майкъл Бей ще правят „Спасяването на Коледа“ и „Легенда за Херкулес“ с по 6 номинации. В категорията за „Най-слаб филм“ ще се съревновават още „Костенурките нинджа“ и трилърът с Никълъс Кейдж „Изоставени“.

Кейдж е и сред номинираните за най-слаба главна мъжка роля, заедно с Келан Лъц от „Легенда за Херкулес“ и  Сет Макфарлан за „Който оцелее ще разказва“. Редовната си номинация получава и Адама Сандлър за „Заедно по принуда“.

Камерън Диас е фаворитка при номинациите за „Най-слаба главна женска роля“ за изпълненията си във филмите „Другата жена“ и „Секс запис“. Конкуренция ще й правят Дрю Баримор за „Заедно по принуда“, Чарлийз Терон за „Който оцелее ще разказва“ и Мелиса Маккарти за „Тами“.

Камерън Диас има и номинация за „Най-слаба актриса в поддържаща роля“ с ролята си в мюзикъла „Ани“. Там още са номинирани Никола Пелц от „Трансформърс: Ера на изтребление“, Меган Фокс от „Костенурките нинджа“ и Сюзън Сарандън от „Тами“.

Актьорският състав на „Непобедимите 3“ е събрал доста актьорски номинации, като Мел Гибсън, Келси Грамър и Арнолд Шварценегер са номинирани в категорията за „Най-слаба поддържаща роля“ Номинирани в категорията са още Шакил О'нийл за „Заедно по принуда“ и Кийфър Съдърланд за „Помпей“.

В номинациите за „Най-слаб режисьор“ конкуренция ще си правят Майкъл Бей за "Трансформърс: Ера на изтребление", Дарън Доун за "Спасяването на Коледа", Рени Харлин за "Легендата за Херкулес", Джонатан Лийбесман за "Костенурките нинджа" и Сет Макфарлан за "Който оцелее, ще разказва".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА