Last news in Fakti

18 Март, 2015 03:27 1 267 0

Роби Уилямс ще е голямата звезда на Spirit of Burgas

  • роби уилямс-
  • звезда-
  • spirit of burgas

Той ще излезе на сцената на фестивала на 7-ми август

Британската супер звезда Роби Уилямс ще е хедлайнер на новото издание на фестивала  Spirit of Burgas.

Новината беше потвърдена от организаторите на фестивала от  „Balkan Entertainment Company“.  През днешния ден беше официално потвърдено, че едно от най-големите музикални събития у нас ще бъде подновено и ще се проведе на 7-ми и 8-ми август. Това издание на  Spirit of Burgas може да се превърне в най-зрелищното в историята с наличието на звезда като Уилямс.

Британецът е една от най-големите музикални звезди в света през последните десетилетия. Името му нашумява като част от култовата бой банда Take That . Впоследствие той започна самостоятелна кариера и направи невероятни песни като "Angels" , "Let Me Entertain You" и „Feel”. Уилямс държи и рекорд в „Книгата на рекордите на Гинес“, след като за 1 ден продава 1.6 млн. билета за концертите от турнето си „Intensive Care” .

Новото му турне „Let Me Entertain You” включва 25 дестинации в целия свят, като една от тях ще е и   Spirit of Burgas на 7-ми август.  Продажбата на билети стартира от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа на цена от 150 лв. и ще важат не само за шоуто на Роби Уилямс, но и за пълните два дни на фестивала – 7 и 8 август. Цената от 150 лева е крайна и включва всички държавни такси, данъци, лицензи и авторски възнаграждения. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА