Last news in Fakti

25 Май, 2015 00:05 1 270 0

Туре Яя с изцепка пред полицаи

  • туре яя-
  • сити-
  • 200 км/ч

Чернокожата звезда на Сити отива на съд за безрасъдно шофиране с над 200 км/ч

Звездният полузащитник на Манчестър Сити Туре Яя ще бъде съден за безрасъдно шофиране по магистралите на Англия.

Чернокожият ас е получил съдебна призовка заради това, че е бил заловен да кара с над 200 километра в час.

Туре е бил спрян от полицаи, които са го тествали за алкохол, който все пак се е оказал отрицателен. Те са прегледали и документите му, в които обаче е имало някои пропуски.

Освен това играчът се е държал зле с проверяващите, като им е заявил, че "някой от клуба ще се погрижи за него", с което предизвика сериозен скандал на Острова.

Полицаите са разрешили на Туре да се прибере с автомобила си, но са му съобщили, че в близките дни трябва да предаде документите си в полицията в Манчестър, а след това трябва да отговаря пред съда за поведението си. Така има голяма вероятност футболистът да загуби книжката си за неопределен период от време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА