Last news in Fakti

25 Юни, 2015 02:27 2 418 0

Том Холанд е новият Спайдърмен

  • том холанд-
  • спайдърмен-
  • новият

Очаква се филмът да излезе през 2017 г

Британският актьор Том Холанд ще изиграе ролята на Питър Паркър в новия филм за Спайдърмен, съобщи Би Би Си.

Новият филм ще бъде съвместна продукция на „Марвел“ и „Сони“, които най-вероятно ще рестартират поредицата. Очаква се  новата лента да излезе през 2017 г.

Интересното е, че „Спайдърмен“ е комикс, създаден от „Марвел“, но правата за филмиране се държат от „Сони“, които вече създадоха пет много успешни филма с Тоби Макгуайър и Андрю Гарфийлд в главните роли. След месеци на преговори двете студия стигнаха до споразумение за обща продукция. Има голяма вероятност Спайдърмен да се появи в новия филм за Капитан Америка и да стане част от франчайза на „Отмъстителите“.

Режисьор на новия филм за човека паяк ще е Джон Уотс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА