19 Октомври, 2015 02:30 1 193 0

Eлица Тодорова рапира с 12-годишният Зейд

  • eлица тодорова-
  • рапира-
  • зейд

Двамата записаха първа обща авторска песен и заснеха клип към нея

12-годишният Зейд и Елица Тодорова ще представят своята първа обща авторска песен и клипа към нея.

Песента със заглавие "Брой ме там" е дебютен сингъл за Зейд, създаден от екипа от професионалисти на хип хоп школа за деца таланти Sound Action. Зейд от тригодишен тренира хип хоп танци, а от
една година се занимава и професионално с рап музика.

"Брой мам там" е в дует с една от най-големите звезди на българската поп и етно  сцена - Елица Тодорова, като в парчето певицата пее свири и за първи път рапира. Двамата заснеха и страхотен танцувален клип.

Премиерата ще се състои в клуба на столичен мол на 29 октомври от 19 часа и обещава на своите гости много емоции, усмивки, танци и добро настроение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА