Last news in Fakti

13 Декември, 2015 05:46 1 718 1

Бебе се роди в кола с Uber и ще бъде кръстено на компанията

  • uber-
  • бебе-
  • роди-
  • кола-
  • кръстено-
  • компанията
Бебе се роди в кола с Uber и ще бъде кръстено на компанията - 1
Снимка: БТА/AP

Да бъдеш кръстен на името на компания е нещо необичайно. Но точно това направи Babli, жена от село в близост до Ню Делхи, която пожела да кръсти момченцето си на Uber, след като бебето се роди в кола, поръчана чрез мобилното приложение.

Жената поръчала кола чрез приложението, след като многократните ѝ спешни повиквания на линейка остават без отговор в четвъртък вечер. Shahnawaz - шофьорът, който ползвал услугата в онази нощ и се отзовал, първоначално смятал да откаже повикването, но решил да помогне, след като разбрал че е необходимо да се закара човек до болницата. Бременната жена се качила в колата с две други жени.

"Казах им да повикат линейка, но жените отговориха, че не са успели, въпреки многократните им опити да поръчат бърза помощ", разказва Shahnawaz.

По пътя към болницата, докато изчакват в колата червения сигнал на поредния светофар, изведнъж Babli изкрещява, че бебето идва.

"Жената се гърчеше от болка и нейните приятелки не знаеха какво да правят", казва Shahnawaz. Тримата обединяват усилия и помагат на жената да роди бебето си в колата. "Извадих кърпите от под седалките и излях вода за пиене в купа. Като по чудо, преди сигнала на светофара да светне зелено, бебето се роди. Това само показва колко дълго време се изчаква на червено по светофарите в Делхи", шегува се Shahnawaz.

Без да губи и минута, водачът се втурва да отведе жената в болницата, където е насочен към отделението за спешни случаи. "Той ме вдигна и ме сложи на носилката, за да ме заведе в болницата", разказва жената.

"Лекарите ме попитаха дали съм мъжът ѝ. Аз им разказах цялата история, след което те ме поздравиха. Това беше един от най-щастливите моменти в живота ми", казва Shahnawaz. Семейството на жената сега иска водачът да кръсти детето. На специална церемония в неделя, Shahnawaz ще даде на бебето името на компанията Uber.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Big Boss

    0 0 Отговор
    У наше село идентичен случай!
    Бебето се казва Превозвалник Текст към връзката