Last news in Fakti

13 Декември, 2015 07:15 8 793 2

Жена разделя тигъра Амур и козела Тимур

  • жена-
  • амур-
  • тимур

Двамата ще бъдат разделени, за да може Амур да заживее с тигрица

Големите приятели тигърът Амур и козелът Тимур ще бъдат временно разделени, защото с Амур ще заживее женска тигрица, съобщи РИА Новости.

Животните изненадващо за управата на сафари парк в руския далекоизточен Приморски район  успяха да се сприятелят и дори да заживеят в обща клетка.

Младата тигрица Усури е била докарана от Москва през октомври. Тигрицата е на година и девет месеца. Тигрите навлизат във възраст за размножаване, когато навършат три години. Тогава тигрицата ще бъде преместена в клетката на Амур, за да могат двамата да направят поколение. Козелът Тимур ще трябва да бъде преместен от клетката,защото Усури най-вероятно няма да прояви приятелски чувства към него като Амур.

Посетители на парка вече са питали служителите там, дали все пак Амур няма да защити своя приятел от бъдещата си булка. Служителите отговорили, че не знаят. Все пак пак от парка успокояват посетителите, че все още има време, преди Амур и Тимур да бъдат разделени.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 2 Отговор
    ТАКА СА ЖЕНИТЕ
    КОГО ЛИ НЕ СА РАЗДЕЛИЛИ
  • 2 Маурчи IV

    1 2 Отговор
    Жените са си жени докрай!