Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 08:56 1 178 0

Шестима в Пирогов след катастрофата в Македония

  • пирогов-
  • катастрофа-
  • македония

Шестима от пострадалите при тежкия инцидент с автобус в Македония остават под лекарско наблюдение в „Пирогов". Най-сериозно е състоянието на 60-годишна жена. Тя има счупени гръден и лумбален прешлени, фрактури на 2 ребра и остава в Неврохирургията.

В сряда през „Пирогов" преминаха 12 от пострадалите, от които 6-ма бяха доведени с линейка, а останалите сами потърсиха лекарска помощ.

43-ма българи бяха на косъм от трагедия след като автобусът, с който пътували, се преобърна на пътя край Крива паланка. Част от пострадалите бяха прегледани и в местната болница. Случаят е поет от македонската прокуратура, която трябва да установи какви са причините за катастрофата.

"Пациентите са спокойни. Няма нещо ново в тяхното състояние 60-годишната жена е настанена в Неврохирургията. Предстои лекарите да преценят какви още изследвания да й бъдат направени. Като цяло пациентите са спокойни", съобщи Мария Пойрязова, говорител на "Пирогов". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА