Last news in Fakti

15 Март, 2016 00:35 2 753 0

Том Холанд ще е най-добрият Спайдърмен

  • том холанд-
  • най-добрият-
  • спайдърмен

Това бе заявено от режисьора Джеймс Гън

Том Холанд ще е най-добрият Спайдърмен досега. Това бе заявено от режисьора Джеймс Гън, цитиран от „Метро“.

Холанд влиза в ролята на Спайдърмен в новия филм от вселената на Марвел -“Първият отмъстител: Войната на героите“. Това ще е дебют на новата филмова версия на образа на един от най-популярните супер герои, който за пръв път е поет от своята компания – първосъздател.

Много фенове обаче се съмняват в избора на Холанд за ролята на Спайдърмен. Джеймс Гън, който е режисьор на „Пазителите на галактиката“ обаче отхвърля тези съмнения. В социалните мрежи той написа:

„За мен Том Холанд е най-добрият Спайдърмен или Питър Паркър, който ще видите. Той прави всичко по свой собствен начин. За Спайдърмен той е това, който Робърт Дауни Джуниър е за Железният Човек, Крис Прат за Стар Лорд и Хийт Леджър за Джокера“, пише Гън.

До този момент ролята на Спайдърмен е била изпълнена от Тоби Макгуайър и Андрю Гарфийлд. До този момент правата за филмирането на образа се държаха от „Сони“: През миналата година обаче от „Марвел“ успяха да договорят образа да влезе в тяхната филмова вселена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА