Last news in Fakti

6 Май, 2016 20:35 1 438 2

Момиче размахва нож срещу медици от Спешна помощ в Перник

  • момиче-
  • нож-
  • перник
Момиче размахва нож срещу медици от Спешна помощ в Перник - 1

Момиче и момче са арестувани след инцидент тази сутрин в Центъра за спешна медицинска помощ в Перник, съобщи радио Дарик. Около 8 часа момчето е докарано с линейка с травма на главата. Оказана му е необходимата помощ, като раната е обработена.

Младежът е бил разпитан и от полицията при какви обстоятелства е получил нараняването, поясни шефът на Спешния център д-р Валери Симеонов.

След напускане на медицинския център обаче момчето безпричинно нападнало шофьора на линейка в двора на здравното заведение, като го повалил с удари на земята и отправял заплахи.

В опит да помогнат на колегата си медици и шофьори били нападнати и от момичето, което е придружавало младежа. Девойката налитала с нож към всеки, приближаващ се до буйстващия младеж.

Това е вторият инцидент с медицински екип и линейка в рамките на седмица в Перник.

На 3 май трима души се нахвърлиха върху екип на Центъра за спешна и неотложна помощ в Перник, след като бил подаден фалшив сигнал за болен. Линейката била причакана от трима мъже, които започнали да блъскат екипа, да обиждат сестрата и да трошат.

Тогава нападателите счупили страничните огледала на линейката. По случая бе задържан 31-годишен мъж, който бил във видимо нетрезво състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Krasimir Velchev

    0 0 Отговор
    krasimir velchev- от Перник и всички останали точки на планетата.Обичам наркоманите,както и останалите хора по принцип.Също,така обаче обичам истината и справедливостта.Аз съм д-р Красимир Велчев.По специалност съм невролог и психотерапевт.Работих 1година и 8месеца в Държавна психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм.В началото на периода през,който работих там болницата функционираше нормално.След.като беше назначен за завеждащ стационара на болницата д-р Владимир Николов ,болницата беше превърната в някакъв странен микс от медикосоциален дом,кризисен център за приютяване на бездомни и ня какъв лагер на свободната любов на хипитата от 60-те години на 20век.Пр емахнаха ме от там,защото не им бях удобен.Писал съм вече до всички възможни институции.В момента съм завел дело срещу болницата за обезщетение.Преди около две години в Перник се разигра една гнусна история.Едно момиче на име Мирослава ,беше отвлечено и след ,това го откриха мъртво и закопано.По този повод премиерът Бойко Борисов ,беше казал,че трябва да увеличат пържолите на полицейското куче.Един от участниците в отвличането ,беше Марио Любенов-Заека.Той ,беше известно време в клиниката ,,Свети Наум'' в София.Там му провеждаха съдебно-психиатрично изследване.Същият ,този д-р Владимир Николов,който по това време работеше там е дал фалшива експертиза на Марио.Изкарал го е шизофреник,за да избегне правосъдие.В крайна сметка мисълта ми е ,че с наркоманиите ,тепърва
  • 2 Krasimir Velchev

    0 0 Отговор
    krasimir velchev-отОчевидно ,тези младежи са били дрогирани.В коментара по-долу искам,да споделя с вас,че от наркоманиите в България,не печелят само криминално проявените лица от ъндърграунда.Не по-малко печелят и някои аморални представители на лекарското съсловие.