Last news in Fakti

16 Май, 2016 04:00 7 936 3

Разюздена манекенка преби свекърва си

  • диоса каналес-
  • свекърва-
  • манекенк

Диоса Каналес оставила свекърва си в безсъзнание

Една от най-сексапилните венецуелски манекенки беше арестувана, заради побой над своята свекърва, съобщи „Дейли Стар“.

29-годишната Диоса Каналес беше арестувана заедно със своя съпруг Роберто Ромеро по обвинения за нанасяне физически наранявания.

Жертвата е 50-годишната Соландж Мота, която лично е подала оплакване в полицията. Инцидентът станал в момент, в който Каналес се e карала доста грубо на 2-годишния си син. Мота се намесила, но в този момент синът й я сграбчил за врата, а нейната снаха я ударила в окото, оставяйки я в безсъзнание. Двойката бързо след това била арестувана, като сега ще трябва да се яви пред съдебен процес.

Каналес се изявява като модел, певица и танцьорка. Тя нашумя покрай доста провокативните снимки, които публикува в социалните мрежи. Каналес дори организира видео стриптийз за своите последователи в Twitter.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 брех брех

    1 0 Отговор
    Г-жа кАналес е решила да си прави ПР на гърба на свекървата. Сега очакваме "Свекървата отвръща на удара" и статия за спукания силикон на г-жа кАналес от шиш за плетене ;)
    Кой го интересуват тия "новини" не знам, поне да беше за някоя наша Аналес...
  • 3 Кофти

    1 0 Отговор
    Пише се "разюздАна" ?