Last news in Fakti

10 Октомври, 2011 10:03 827 0

Медицинският университет в Плевен става на 37 години

  • плевен-
  • медицински университет
Медицинският университет в Плевен става на 37 години - 1
Архив

37 години от създаването си ще отбележи днес Медицински университет Плевен.

За празника академичното ръководство на висшето учебно заведение е поканило преподаватели, студенти, служители и официални гости. Тържеството ще се проведе в аудиториум „Магнум” във Втора клинична база от 10.00 часа, уточняват от университета.

Доц. д-р Мария Средкова, заместник-ректор по научноизследователската дейност на МУ Плевен, ще води тържествената церемония. След това проф. д-р Григор Горчев, ректор на университета, ще приветства академичната общност, студентите, служителите и гостите на празника. Той ще връчи и първите издадени от МУ Плевен дипломи за придобити научни степени и академични длъжности, плакети за заслуги на представители на академичната общност.

Проф. Горчев ще раздаде и дипломите на завършващите студенти от специалностите “Медицинска сестра“ и “Акушерка“ на Факултет “Здравни грижи“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА