Last news in Fakti

28 Август, 2016 16:57 24 200 19

Влошава ли се състоянието на Митьо Очите?

  • митьо очите-
  • състоянието-
  • влошава
Влошава ли се състоянието на Митьо Очите? - 1

Състоянието на подземния бос Димитър Желязков-Очите рязко се влоши през последната нощ и към момента никой не може да даде гаранции дали ще прескочи тежката сърдечна криза в която се намира. Това съобщи източник на Флагман.бг, запознат със състоянието на ВИП-госта в петзвезден санаториум в Поморие, където е настанен заедно със съпругата си Антигона и един телохранител.

Въпреки уверенията на лекарите при изписването му от столичната клиника „Софиямед“, че животът му е вън от опасност и вече се стабилизира с цел подготовка за по-нататъшно специализирано лечение в чужбина, се оказа, че сърдечно-съдовата му система може да откаже да работи, което ще е фатално.

Досега и самият главен лекар на балнеосанаториума в Поморие д-р Стефан Шишков твърдеше, че сърцето ще издържи и отличната физическа форма в която е бил по-рано Желязков ще е единствената причина той да оцелее. Сърцето на боса обаче може и да спре.

На разсъмване пред балнеосанаториума е пристигнала линейка, а малко и след това и спешен кардиолог. Било препоръчано Очите да бъде откаран в специализирано болнично заведение, но той категорично отказвал да бъде преместен в болница в Бургас, защото никъде не можели да му гарантират сигурността.

Кардиологът стабилизирал сърдечната дейност, доколкото му било възможно в хотелската стая, но предупредил, че резултатите от кардиограмата са крайно обезпокоителни.

„Нашият човек настоява веднага да го закараме в Хановер, Германия или да търсим вариант за клиника в Израел, където смята че незабавно могат да му направят пластика на дебело черво и уретер.  Не може да проумее, че организмът не е достатъчно рехабилитиран за подобни интервенции. От друга страна, доколкото ни е известно, макар че все още не е разпитван и срещу него няма повдигнато обвинение за каквото и да е било, имало пречки той да премине границата“, каза човек от групата му.

В 12:50 часа днес пред балнеохотела отново е пристигнала линейка на бърза помощ. Лекарите са били в стаята му. Информацията е, че те ще опитат да нормализират сърдечната му дейност. Започнали са вливания на място на много скъпи медикаменти.

По-късно днес обаче от "24 часа" съобщиха, че Димитър Желязков – Очите е в хотела в Поморие и в момента и не е приеман в МБАЛ-Бургас или в друга болница.

Желязков стана клиент на 5-звездия хотел веднага след като бе изписан от болницата в София. Оттогава той изпълнява определената му рехабилитационна програма, насочена към раздвижване на мускулите и възстановяване на възможността да ходи сам.

Днес е имал процедури, които е пропуснал, но няма данни за рязко влошаване на състоянието му, до този момент не се е налагала намесата на спешна помощ, съобщиха източници от комплекса.

Желязков проявявал завидна упоритост в подводната гимнастика и другите процедури, имал голямо желание да се възстанови по-бързо. Все още по-голямата част от времето прекарвал в инвалидна количка или на легло, силите му стигали за 2-3 крачки.

При пациент с толкова тежки травми е трудно да се дават дългосрочни прогнози, но към този момент не може да се говори за рязко влошаване при Желязков, твърдят запознати със състоянието му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    желая му скорошно оздравяване
    той е кораво момче

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 майор Костов

    1 1 Отговор
    Доходило му се е при братя Галеви.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 555

    3 2 Отговор
    Значи , в хотелска стая, дава разпореждане къде да го закарат,но не може да го разпитат.Тия вече ни мислят за ваденки.Чувайте си го ,нека наркоманизира и вашите внуци.
  • 6 racer

    1 2 Отговор
    да си седи в количката с катетъра
  • 7 1234

    2 2 Отговор
    Престанете да занимавате обществото с тия разбойници.Не ми пука какво е състоянието му.Не правете от един бандит национален герой.Каквото си е надробил това да сърба,и престанете да пишете за тях.
  • 8 кроко

    0 1 Отговор
    .ахти коравото к...ленце, няма ли да ритне няй-сетне камбаната!
  • 9 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Ше се кандидатира за президент и ше влезе в диспут с трактора хахахахха нея са толко малоумни че немате си представа..били хитри да ама не
  • 10 7777777

    0 0 Отговор
    ДАНО ГОСПОД СВЪРШИ ТОВА, КОЕТО НАШАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА НЕ УСПЯ!
  • 11 гост

    1 0 Отговор
    ... то в този ред намисли ще е добре Господ да свърши и със съдебната и политическа система това, което ние не можахме, ама надали ;)

    Относно статията:
    Не мога за разбера защо целият "държавен" апарат е ангажиран с Очите: от лекари и професори - за спасяването му, през полиция за охраната му, до журналисти за постоянно тръбене на всичко около него.

    Толкова ли е важна фигурата му за "нормалното" функциониране на обществото и за кого по точно в това "общество"?

    Това е въпроса господа "журналисти", "разследващи" и прочие, а не здравословното му състояние!!!

    Иначе човек, като човек. Живот с начало и край, изпълнен с някакъв смисъл, който скоро след края няма никакво значение за останалите. :)
  • 12 ТСТ

    1 1 Отговор
    Смърт за такива изроди!
  • 13 Bad mad

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

    Smart za toq selsi bek
  • 14 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Не се заблуждавайте ,такива новини се пускат за да се отвлече вниманието на хората от наистина важните и сериозни проблеми
  • 15 Гост

    0 0 Отговор
    Всеки който участва в престъпление,рано или късно става и негова жертва.
  • 16 dozera

    0 0 Отговор
    Mitache mojeshe i pozle da stane
  • 17 Гост

    0 0 Отговор
    Само платена журналистика четем , слушаме и гледаме!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ПРАБАБА73

    0 0 Отговор
    Щом като се лекува все по частни клиники,значи е пълен с пари.И то изкарани по нечестен начин.Затова Господ не му помага.Да тровиш младите хора с отрова ---това е най-голямото престъпление за него и други ,които се занимават с подобна дейност.И извинявайте ,но прекалено много внимание му се обръща.А той въобще не го заслужава.