Last news in Fakti

5 Септември, 2016 11:53 4 254 4

Митьо Очите ходил до Турция с микробус

  • митьо очите-
  • турция-
  • лечение-
  • уретера-
  • болница

Балнеоцентърът в Поморие е с доказани постижения в раздвижване на пациенти, които са прекарали дълго време на легло

Митьо Очите ходил до Турция с микробус - 1
Снимка: Факти.бг

Несебърският бос Димитър Желязков за пореден път е пациент на балнеоцентъра към грандхотел „Поморие”. Очите се е върнал в специализираната стая за настаняване на инвалиди след 5-дневни изследвания в истанбулската болница "Джон Хопкинс", разкрива в. „24 часа:.

Той замина там заради усложнения при лечението на основната му травма - прострелването в малкия таз. Желязков обаче използва обикновен транспорт, вместо специализирана линейка, заради което в подземния свят се появиха коментари, че пътуването по медицински причини всъщност е тайно напускане на страната.

Според запознати за транспортирането му е използван микробус, който не привлича вниманието с лукс и екстри. Бързото му завръщане опровергава версията за трайно установяване в чужбина, поне засега. С информация за реалното състояние на Димитър разполагат само най-близките му, това са много лични неща, всичко останало са инсинуации, разказва човек от обкръжението на несебърлията, който след дни има рожден ден. Очите е роден на 19 септември 1972 г. Известно е, че пътуването до Турция е било предприето след консултации със специалисти от УМБАЛ "Софиямед".

Той бе лекуван там, след като други здравни заведение в столицата отказаха да го приемат. В "Софиямед" му бе поставен и силиконов уретер.

Балнеоцентърът в Поморие е с доказани постижения в раздвижване на пациенти, които са прекарали дълго време на легло. До 27 август на Желязков са били извършвани процедури по план, като той стриктно е изпълнявал лекарските съвети. Митьо Очите е загубил значителна част от теглото си и няма нищо общо със снимките, на които показва бицепси, все още се придвижва с инвалидна количка. Разследването за инцидента, при който той бе прострелян, продължава, като двете престъпления от 8 юни - убийството на гарда Александър Алексиев и опита за убийство на самия Желязков, са присъединени към делото за организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов-Кравата. Обвинени са 10 души, като задържани са 6 от тях. В нощта на отпътуването на Желязков към Турция бе взривен мерцедесът, използван от жената на Божо Кравата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    30 години по късно след демокрацията хахааа
  • 2 тошибиян

    0 0 Отговор
    МИ С КВО ДА Е ХОДИЛ С ПОДВОДНИЦА ЛИ ХАХ
  • 3 тошибиян

    0 0 Отговор
    НЕ БЕ ХОДИЛ С РАКЕТНИЯ КРАЙЦЕР МОСКВА ХАХА ЕСКОРТИРАН ОТ ПЕТЪР ВЕЛИКИ ХАХААА
  • 4 некойси

    0 0 Отговор
    Не разбирам, заподозрян участвал в престрелка си пътува необеспокоявано и пресича граници посещава санаторими и курорти. Цялата държава е съсредоточила усилия да спасява доказан престъпник и рецидивист.
    Къде свършва нормалността и и къде започва лудницата?