19 Октомври, 2011 20:34 1 241 0

Продава се зъб на Джон Ленън

  • джон ленън-
  • ленън-
  • зъб-
  • бийтълс

Зъб на легендарния член на Бийтълс Джон Ленън ще бъде продаден на търг на 5 ноември от британската аукционна къща "Omega Auctions", съобщи Би Би Си.

 
Очаква се зъбът да бъде продаден за не по-малко от 11,5 хил. евро. Той е бил съхраняван от семейството на Дот Джарлет, работила като икономка на Ленън. Той й го подарил, за да го даде на дъщеря си, която била голям фен на "Бийтълс".
 
"Това е най-странното нещо, което някога е било продавано. Много трудно е да преценим реалната му стойност", са заявили представители на аукционната къща. Все пак те не изключват възможността по време на наддаването цената за зъбът да достигне шестцифрена сума. 
 
Джон Уинстън Оно Ленън е английски рок музикант и автор на песни, общественик, художник, актьор и писател. Той е съосновател на световноизвестната британска група Бийтълс и, заедно с Пол Маккартни, е съавтор на повечето нейни песни. След разпадането на Бийтълс продължава с успешна солова кариера, издавайки емблематични песни, като „Give Peace a Chance“ и „Imagine“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА