1 Октомври, 2016 13:46 2 414 2

Доналд Тръмп цъфна във видео на „Плейбой“

  • доналд тръмп-
  • плейбой-
  • сащ-
  • момичета

Американските медии разпространиха архивни кадри от 2000 година

Доналд Тръмп цъфна във видео на „Плейбой“ - 1
Снимка: Youtube

Ако си мислите, че Доналд Тръмп не може да ви изненада с нищо, то вероятно грешите. Американските медии разпространиха архивни кадри от 2000 година, в които републиканец участва в рекламен клип на „Плейбой“.

„Хъфинктън поуст“ описа видеото като лека форма на порнография. Красиви дами в оскъдно облекло позират пред камерата, за да популяризират списанието по време на тур в някои от най-големите US градове.

Тяхна спирка е и Ню Йорк, където Доналд Тръмп с усмивка отваря бутилка шампанско.

Кадрите са припомнени само няколко часа, след като кандидатът на републиканците се забърка в поредния скандал – този път с бившата Мис Вселена Алисиа Мачадо.

Тръмп я обвини в социалните мрежи, че се е снимала в секс клип. Конфликтът по оста Тръмп – Мачадо бе запален, след като миската подкрепи кампанията на Хилъри Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС форева

    0 0 Отговор
    Е, тоя поне е хетеро!
  • 2 мило

    0 0 Отговор
    Тръмп, бравос! Ти си истински пич! Щеше да е учудващо, ако се бе снимал в списание за трети пол! да си призная, не ми пука кой е гей и кой не, но ме учудва, как политиците се ритат с тия неща. За един политик е важно какво прави за хората, а не дали си ръга чушки отзад или спи с кон. Поне според мен е така. Нашите ни гласуваха куп вредни закони и мъже и жени и педали има сред тях, така че няма значение пола. Тръмп, Плейбой поне е готино. Ти си пич!