Last news in Fakti

31 Декември, 2016 12:34, обновена 31 Декември, 2016 15:16 1 245 0

Шоуто на 2016

  • шоуто-
  • звездни двойки-
  • шоубизнеса

С бежанската криза и победата на Тръмп в изборите на САЩ за президент, шоуто през 2016 наистина беше пълно.

Но оставим ли на страна политическите и икономически страсти, изминалата година се оказа доста интересна и динамична и за света на шоубизнеса и звездните двойки.

През изминалата година станахме свидетели на много събирания и раздели. Предлагаме Ви някои от най-атрактивните:

1. Лиам Хемсуърт и Майли Сайръс

Лиам Хемсуърт и Майли Сайръс се запознават през 2009 на снимачната площадка на филма "Последната песен".

През януари 2010 двойката обявява публично връзката си, а през август се разделят. Месец по-късно отново се събират, но през ноември следва нова раздяла.

През 2011 Лиам и Майли се събират отново през април, а през юли на следващата година дори се сгодяват. Годежът обаче се разваля, а на следващия ден Лиам е видян да се целува с актрисата Ейса Гонсалес.

През 2016 обаче любовните сътресения във връзката между скандалната изпълнителка и актьора от "Игрите на глада" и "Тор" като че ли намаляха и сега двамата отново са сгодени като в момента планират сватбата си.

2. Кит Харингтън и Роуз Лесли

Докато Кит Харингтън и Роуз Лесли си партнират в "Игра на тронове", двамата започват да излизат заедно.

Актьорът сподели колко „лесно“ е било да се влюби в шотландската актриса.

"Ако още си привързан към някого и след това този човек изиграе любимата ти в сериала, то тогава влюбването е много лесно“, коментира Харингтън.

Двойката обяви връзката си публично през 2016 на наградите "Olivier" в Лондон и от тогава Кит и Роуз не са се разделяли.

3. Кристен Стюарт и Алисия Каргайл

Кристен Стюърт стана известна като гадже на Робърт Патинсън, с когото си партнираха във вампирската сага „Здрач“.

След като му изневери с режисьора на „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс, двойката се събира и разделя, до окончателния срив в отношенията помежду им.

Това със сигурност подейства на Кристен Стюарт и тя престана да говори за личния си живот.

Малко по-късно ексцентричната мацка публично си призна, че е с бисексуални наклонности и имаше няколко връзки с жени, пише Cosmopolitan.

През 2016 пред британското Еlle актрисата споделя за радостите във всекидневието си от връзката с Алисия Каргайл. С личната си асистентка звездата бе около година. После се разделиха, а Стюарт започна да излиза с френската певица Соко. Двете с Алисия обаче се събраха отново и ги хванахме заедно на фестивала в Кан, а по-късно Стюарт избухна, че все още е лудо влюбена в Карлайл.

В същото време Сейнт Винсент и Кристен често биват хващани от папараци по време на разходки, като първата дори придружи актрисата в Ню Йорк, на премиерата на новата й лента.

Преди това Сейнт Винсент бе двойка с Кара Делевин, като дори се твърдеше, че двете са се сгодили в Париж.

Наскоро обаче те се разделиха, като причината за това не е липсата на чувства помежду им, а фактът, че са много заети и нямат време една за друга.

Кристен обаче явно не е от срамежливите и е готова да се възполва от различните опции пред себе си - без да разграничава половете.

4. Клои Кардашиян и Тристан Томпсън

Най-малката от сестрите Кардашиян бе омъжена за Ламар Одъм, след това имаше връзка и с Джеймс Хардън, а сега е започнала връзка с друга баскетболна звезда – Тристан Томпсън.

Приближени до двойката твърдят, че напоследък Клои и Тистан прекарват цялото си време заедно, а самата Кардашиян сложи край на всички слухове, споделяйки видео в Snapchat, на което двамата с Тристан се целуват.

Сестрата на Ким Кардашиян явно не може да устои на 25-годишния Тристан. "Обичам спортисти. Някой, който има същите интереси като мен, който обича да тренира. Тристан е страхотен", коментира Клои.

5. Люис Хамилтън и Барбара Павлин

Люис Хамилтън преживя кратка авантюрас чешката моделка Петра Немцова. След това пилотът от Формула 1 си хвана и ново гадже. Става въпрос за красивата унгарска манекенка Барбара Палвин, с която двамата напоследък са неразделни.

Родената в Будапеща Барбара бе редом до Люис на коронясването му за носител на Голямата награда на Гран При на Монако.

Двойката за първи път пък бе уловена от папараците заедно по време на филмовия фестивал в Кан

В миналото красавицата Палвин бе спрягана в афери с Найл Хоран, Джъстин Бийбър и Ед Шийрън.

6. Григор Димитров и Николн Шерцингер

Разбира се, няма как да подминем и двойката с българско участие, а именно Григор Димитров и Никол Шерцингер.

Когато замениш прелестната Мария Шарапова с екзотичната Никол едва ли някой може да ти съчувства.

Българският тенис ас отвори нова глава от живота си и в нея главната героиня вече не е руското тенис изкушение, а чаровната поп дива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА