1 Юни, 2020 22:42 2 235 6

Звездните раздели по време на пандемията (ВИДЕО)

  • звездни двойки-
  • раздяла-
  • коронавирус-
  • пандемия

Ето кои знаменитости решиха да обърнат нова страница в живота си

Звездните раздели по време на пандемията (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Коронавирусът принуди много хора да си останат вкъщи. Повечето намериха положителното в ситуацията, защото така имаха повече време за себе си и своите близки. Но на някои звездни двойки изолацията се отрази зле и много от тях стигнаха до раздяла.

Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Двамата сключиха брак през 2010 г., но са двойка от 15 години. През май Брайън Остин Грийн обяви раздялата в подкаста си, но заяви, че те ще останат приятели и ще отглеждат заедно трите си деца.Звездните раздели по време на пандемията (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock

Кара Делевин и Ашли Бенсън

Двете актриси бяха заедно близо две години. Близки на бившата двойка, цитирани от сп. "People", разкриват, че Делевин и Бенсън са се разделили без много шум в началото на април. Освен това двете са се самоизолирали поотделно по време на пандемията от коронавирус.

Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп

Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп се разделиха след повече от година заедно през април. Причината за раздялата им все още не е известна.

Звездните раздели по време на пандемията (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

Двамата бяха заедно близо пет години, но бракът им приключи през април.

Памела Андерсън и Джон Питърс

През февруари само 12 дни, след като сключиха брак, Памела Андерсън и Джон Питърс се разведоха. Звездата от „Спасители на плажа“ потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг“.

Лана Дел Рей и Шон "Стикс" Ларкин

За връзката им се заговори в края на 2019г. Но през март Ларкин сподели пред „New York Times“, че в момента са „само приятели“.

Later we traded hats. #blackandwhite

A post shared by Sean Larkin (@sean_c_larkin) on Jan 20, 2020 at 10:49am PST

Ал Пачино и Лусила Сола

79-годишният Ал Пачино се е раздели през февруари с приятелката си. Според думите на 40-годишната актриса, причината за раздялата им е разликата във възрастта.

„Разликата в годините си каза думата. Опитвах се да не обръщам внимание, но той наистина е възрастен човек. Наистина го обичах, но това не можеше да продължава“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ншия

    6 1 Отговор
    що ли не ми пука-може и заради това че не ми пука да не приемам измамата с вируса
  • 2 нащия

    0 1 Отговор
    Пандемия казват-кво е тва бе -яде ли се пие ли се-а кажете кви са критериите за пандемия да знам и аз
  • 3 Абе

    3 0 Отговор
    Верно бе, той наистина е дрът на тия 79 години, тая как не се е сетила по-рано......
  • 4 Франкенщайн

    1 0 Отговор
    Аз не ги познавам тези ...!
  • 5 глоги

    0 0 Отговор
    Лусила Сола е готино гадже,ама на Ал Пачино сигурно вече му показва 06:30 часа и не може да я люшка.Затова са се разделили,което е нормално. Няма нищо за учудване.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.