Last news in Fakti

6 Януари, 2017 16:37 33 142 17

5 причини да обичате Козирог

  • зодия-
  • козирог-
  • незаменим-
  • инат-
  • отговорни

Не е тайна, че хората от зодия Козирог са специални. Или ги обичате или се правите, че не ги познавате. Няма средно положение, когато става въпрос за тяхната директна натура, която за голото око повечето пъти изглежда плашеща. Може би вече се досещате какво ще ви кажа; Козирозите са невероятни, ако ги опознаете, твърди beu.bg.

Те са известни с техния инат и поведение, но точно това ги прави най-силния зодиакален знак. Те ще са до вас в най-трудните моменти и това е тяхната красота – никога няма да ви изоставят. Не защото са ви роднини или искат нещо в замяна, а защото ги е грижа. Честни, обичливи и лоялни са само няколко от качествата им. Точно като всички други нас, те са далеч от перфектни, но повярвайте като ви казвам, че няма начин да замените Козирог.

Ето и петте причини:

1. Те са отговорни

Те винаги ще се притекат на помощ, никога не закъсняват и винаги плащат сметките си навреме. Козирозите са най-отговорните същества, които ще срещнете.

2. Те са честни

В днешно време всички са опиянени от социалните медии и е трудно да надникнем зад маската на даден човек. Винаги се чудим дали мислят това, което казват или казват това, което мислят. За щастие обаче, няма нужда да се чудите за Козирозите. Те са искрени и не търпят глупости. Получавате това, което виждате и никога няма да ви се налага да се чудите какво си мислят.

3. Те са добри слушатели

В случай, че имате нужда от човек, който ще ви изслушва, то Козирогът ще е повече от необходим в живота ви. С тяхното умение да остават неутрални и да не ви съдят (или поне незабележимо), те също така могат да ви дават и много добри съвети.

4. Те са отдадени

Рядко ще срещнете Козирог, който ще каже „Обичам те!“ само няколко седмици след като се започнали да излизате. Козирозите мислят логично, но пък и много премислят. Те ще премислят всичко по няколко пъти преди да направят решение. Така че, когато кажат тези три магически думи, ще знаете, че наистина ги мислят.

5. Имат невероятни инстинкти

Козирозите са известни с невероятните си инстинкти относно хората и способността им да „четат“ хората понякога изглежда свръхестествена. Те могат да разкрият истинските намерения на даден човек, моменти след като са го срещнали и в повечето случаи са прави.

В края на краищата се изисква време и търпение докато опознаете човек от зодия Козирог. Може би ще им отнеме малко време за да свикнат с вас, но усилията си заслужават.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    24 6 Отговор
    Жена ми е КОЗИРОГ!Гордея се с това................но причината съм аз,защото съм СКОРПИОН!
  • 2 гост

    18 3 Отговор
    Козирогът е супер , но инатът им е безграничен !))))
  • 3

    6 6 Отговор
    По едно време пишеше че за изненада Риби били най-силната зодия, после Овен била, сега Козирог последно.....
  • 4 гощо

    7 6 Отговор
    ОнЯ ден овена беше най силната зодия?!? Днес козирога?!? Ко стана нИ разбрах вЪхххххх........ !!!!! ВЕНЧЕЕЕЕЕЕ.........ПАТЕНЦЕЕ....... РАЗСЕЯНА СИ
  • 5 Georgi

    11 24 Отговор
    Не съм съгласен.
    Силни са защото са егоистични.Пусни козирог в бизнеса си и той ще ти го отнеме.Не защото е честен или умен/той така ще го представи/, а защото е перде.Започва супер отдаден,услужлив и много наблюдателен.Щом опознае системата на работа....до там с лоялността.Имал съм приятелка козирог.В началото бях впечетлен , но след време.Деспотична,егоистична ,нахална и злоба в неограничено количество.Освен това не е вярна.Завистлива...защото всичко онова което те прави силен, независим и успял ти го премахва от живота.Методично и неуморно.И винаги стой дилема.Или АЗ или приятелите ти (например).Така е с близките ти, така е с работата ти.Нямаш право да се развиваш.Така че бягаите от козирог.Не случайно са вечно сами и в много случай разведени.Тези който имат партньор ,значи са го ПРЕМАЗАЛИ.ТАКА ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.Да много са грижовни ако имат какво да ти отнемат .И са способни да си поставят дългосрочни планове.Ако знае че имаш наследство може да чакат и 30 г.Но ще бъде тяхно.Това е истината за силният Козириг!

    Коментиран от #12

  • 6 Неделчо

    15 0 Отговор
    По повод коментара на Георги мога да ти кажа, че аз съм зодия Козирог и вече в няколко статии чета описания, в които все едно са коментирали мен. Толкова са точни. Ако си попаднал на представителка на зодията излизаща извън рамките описани по-горе, то не означава, че всички козирози са злобни и т.н. Съжалявам, че си бил наранен, но мога да ти кажа, че лично аз не прецаквам хората и съм доста директен, което естествено в свят изпълнен със завист и подмолност е по-скоро минус, отколкото плюс. Пожелавам ти да намериш точния човек до теб, независимо от коя зодия е!
  • 7 az_az

    10 0 Отговор
    Absolutno vqrno
  • 8 астролог

    10 0 Отговор
    Не знам дали написаното по-горе е вярно и няма как да сме сигурни, ако разчитаме само на голи факти! Но...когато фактите говорят и боговете мълчат. Факт е, че най-великите хора във всяка една област от живота са родени под знака на козирога. Да вземем като пример следните имена: Мохамед Али, Михаел Шумахер, Тайгър Уудс, Елвис Пресли, Исак Нютон, Мартин Лутър Кинг, Жана Дарк, Сталин, Цицерон, Нострадамус и т.н. докато стигнем до Исус Христос. Някой ще каже, че от кадя на кадя и от дек на дек, ще са най-великите, ва? Ами много просто, ва: например самия Майк Тайсън /когото незапознатите с бокса считат за №1/ посочва Мохамед Али за най-великия. Друг пример в другата крайност за незапознатите с историята, които си мислят, че Хитлер е най-големия диктатор и злодей само ще кажа, че в сравнение със Сталин той е жив светец. Има ли някой, освен Елвис Пресли, когото наричат Краля на рока? Има ли друга жена, освен Жана Дарк, която е спасила Франция? За Христос някой да има нещо да каже? Естествено има си причина козирозите да са най-големите лидери в своята област и тя е, че те са управлявани от Сатурн, а той е управител на 10 дом от хороскопа: дома на успеха! Ако се погледне хороскопа на всяка една успяла личност от която и да е зодия ще се види, че има силно поставен козирог- дали асцедент, медиум цели, луна, меркурии, марс или друга силно поставена планета ще са в козирог. За пълните профани ще кажа, че зодията всъщност е разположението на слънцето по знак. От по
  • 9 астролог

    13 1 Отговор
    В обобщение искам да кажа, че: Ако козирога знае какво иска, то няма друг знак от зодиака, който да има толкова големи шансове, сили и възможности да го постигне!
  • 10 Wawanakwa

    12 2 Отговор
    Аз съм козирог и 5 е най-вярно. Още от мига, в който видя нов човек разбирам дали е съмнителен.Имал съм десетки случаи, в които да срещна някого и да ми се стори злонамерен-във всички тях познах. след това те се оказаха лицемери, високомери и злобни хора.
  • 11 Кейси

    8 1 Отговор
    Това са положителните черти на козирозите. Имаме обаче и доста минуси, от рода на прекален работохолизъм и огромно его, някои от нас са и доста злопаметни и отмъстителни. Така че много зависи на какъв точно представител на зодията ще попаднете. А на Георги - съжалявам, че така се е получило при тебе, но като си видял накъде отиват нещата, не е трябвало да го позволяваш. Един козирог ще ти се качи на главата дотам, докъдето му дадеш. Не ни слагай всички под общ знаменател, сред нас има и немалко добри и лоялни хора.
  • 12 Светла

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Georgi":

    ТОВА СА ГЛУПОСТИ
  • 13 Една

    12 1 Отговор
    Козирога не е лъжица за всяка уста!

    Коментиран от #14

  • 14 ЕВАЛАА Е ТВА Е ПРАВИЛНО ИЗКАЗВАНЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Една":

    ЕВАЛА Е ТВА Е ТОЧНО И ПРАВИЛНО ИЗКАЗВАНЕ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Изненадана

    2 0 Отговор
    За моя голяма изненада, прочетох същия текст за зодия Близнаци / само името на зодията беше подменено/. Така че, правете си сметка какво пише във ФБ!
  • 17 Козирог

    1 0 Отговор
    100% вярно чудесна статия