Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 11:20 8 728 6

Жените признават истинските причини, поради които режат мъжете

Жените признават истинските причини, поради които режат мъжете - 1

Съществуват множество причини, които да накарат една жена да се изпари като дим от неудобна среща. Разбира се, същото важи и за мъжете, но за това по-нататък. Тук сме събрали изповедите на 15 дами, които си признават някои доста интересни неща, които са ги отблъснали от мъжете. Ето ги и тях:

1. Един много готин тип ме покани на среща, но му отказах, защото си помислих, че се шегува.

2. Вчера един мъж ме покани на вечеря, но аз не искам никакво сериозно обвързване. Искам само секс без емоции, чувства и пр. Какво ми има?

3. Чувствам се ужасно. Момчето, което харесвам ме покани да излезем, но му отказах, защото нямам грам увереност в себе си.

4. Той ме покани да му бъде дама на бала, но отказах. Единствената причина е, че вече обещах на най-добрата си приятелка да бъда с нея и не искам да я разочаровам. Никой не беше поканил нея.

5. Писах си с един мъж близо десет години и скоро се срещнахме. Отрязах го, защото беше дебел. Той ми каза, че това е изключително незряло от моя страна. А аз му казах, че десет години са твърде дълго време.

6. Отрязах го, защото минавах през ужасен период от живота си тогава. Загубих възможността да съм с много свестен мъж, а сега той дори не иска да ми говори.

7. Нараних ужасно бившия ми и го отхвърлих, заради собствената ми гордост. Всъщност знам, че той е любовта на живота ми.

8. Току-що отрязах един мъж, защото носеше тениска на футболен отбор, който не понасям.

9. Отрязах един човек, защото пуши. Знам, че звучи повърхностно, но не мога да понасям миризмата и асоциациите, които предизвиква у мен. Напомня ми на дядо ми, който се разболя от рак и почина заради пушенето.

10. Много харесвам един мъж и то от доста време. Преди няколко дни ме покани да излезем, но аз му отказах, защото бях твърде нервна. Сега съжалявам ужасно.

11. Момичета, случвало ли ви се е да отрежете някого заради името му!? Е, аз го направих.

12. Един много готин мъж, по който си падах известно време ме покани на среща, но аз му отказах, защото миришеше ужасно. Това много ме отблъсна.

13. Не съм го преживяла все още, но го отрязах, защото излизаше с момиче, с което бях приятелка.

14. Тотално отрязах един тип, който се представяше за 25-годишен, а всъщност беше на 48. Снимките му онлайн бяха на младо момче. Сервитьорката ми помогна да се измъкна като го извика на бара, докато аз се омета по най-бързия начин.

15. Мой колега ме покани да излезем, но аз го отрязах, защото знам, че връзките на работното място могат да свършат по ужасен начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    14 4 Отговор
    И кВо разбрахме?!?! Жените са кисели,несамоуверени,не са наясно с себе си и въобще не знаят какво искат?!?!? Всъщност те отрязвайки един мъж наказват себе си,правят го защото сами трудно се понасят!!!
  • 2 112

    8 1 Отговор
    Изобщо не ми дреме.
  • 3 Тошбиян

    6 0 Отговор
    И кат покажем 100 пари и ми викат мили хахаха
  • 4 кроко

    5 2 Отговор
    Ми, чесно казано при мъжете не е много различно, т.е. причините защо не канят някоя жена/момиче да излезнат, да имат по,сериозни отношения и т.н.

    Извода е че въобще като хора разговаряме много много малко.
  • 5 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    СПОРЕД МЕНЕ ПРИЧИНИТЕ СА ОСНОВАТЕЛНИ
  • 6 Morgoth

    3 0 Отговор
    Пуши, смърди и е дебел са разбираеми, макар че с добро желание и трите могат да се коригират. Останалите обаче всички са в категорията твърде характерна за жените - "не знам какво искам"