Last news in Fakti

28 Март, 2017 15:07 1 121 1

Принц Хари е нетърпелив да заживее с Меган Маркъл

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кенсингтън-
  • живеят заедно-
  • апартамент-
  • лондон

По-малкият брат на принц Уилям ще бъде негов съсед в двореца Кенсингтън

Принц Хари е нетърпелив да заживее с Меган Маркъл - 1
Снимка shutterstock

Изглежда принц Хари и приятелката му Меган Маркъл са готови да изведат отношенията си на следващото ниво, като заживеят заедно, съобщават британските медии.

Макар Хари и Меган да излизат от почти една години, техни приятели смятат, че бракът им е в кърпа вързан.

Показателно, за сериозните намерения на британския престолонаследник, пети в списъка на чакащите за трона, е желанието, актрисата да се премести при него в двореца Кенсингтън в Лондон.

Източник на в. „Сън“ твърди, че 32-годишният принц "се е разбързал изключително много да осъществи плановете си“.

"Не го свърта на едно място и постоянно пита кога ще приключи ремонтът“, казва източникът.

Според британските издания, двойката ще се настани в апартамент, съседен на този, в който живее неговият брат със семейството си.

Принц Уилям, съпругата му Кейт Мидълтън и двете им деца — принц Джордж и принцеса Шарлот ще се завърнат в жилището си в Лондон по-късно тази година. По-големият брат на Хари се отказа от работа на пилот на медицински хеликоптер и ще поеме повече кралски задължения от сега, пише „Мирър“.

В жилището, в което Хари и Меган ще живеят, в момента тече усилен ремонт, за да могат принцът и половинката му да се чувстват удобно.

Двамата се запознаха през май миналата година, докато Хари беше в Торонто, Канада, но официално обявиха връзката си през ноември.

35-годишната актриса, която е известна от сериала "Костюмари", прекара известно време в Лондон заедно с принц Хари, но вече трябва да се връща в Канада за снимки през пролетта и лятото, съобщават местните медии.

От двореца Кенсингтън отказват да коментират новината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виждащ

    2 1 Отговор
    На Хари му е слаб ангелът като на майка му и ако живеят разделено ще са дотам!