Last news in Fakti

1 Април, 2017 12:32 1 726 3

Официалният клип към Beautiful Mess е готов (ВИДЕО)

  • beautiful mess-
  • клип-
  • видео-
  • евровизия-
  • кристиан костов

Песента, с която Кристиан Костов ще представи България на Евровизия

Официалният клип към Beautiful Mess е готов (ВИДЕО) - 1
Снимка Вирджиния рекърдс

Българският участник в "Евровизия" Кристиан Костов показа официалното видео към песента "Beautiful Mess", с която участва в конкурса.

Най-младият участник в престижния евроконкурс от днес тръгва на турне из Европа, за да представя песента си.

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. Изпълнителят се среща и с двамата за втори път на снимачната площадка след проекта "Вдигам Level" с Pavell & Venci Venc'.

Сценарият е на хореографа Милен Данков, с когото Кристиан е работил и по дебютния си клип "Не си за мен".

Снимките на “Beautiful Mess” продължили над 20 часа, като в него участват 35 момичета и момчета, един от най-красивите фриезийски коне в България и автентичен кукер – силен български символ на битката между доброто и злото. Това е само началото на една продължителна подготовка за полуфинала и финала на Евровизия.

За да представи песента си пред другите страни, участнички е конкурса, Кристиян тръгна на турне.

Първата спирка е в Лондон на 2 април, следва Тел Авив на 4 април. Той ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на „Фондацията“ и „Щурците“ в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката му са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    6 1 Отговор
    Американска боза в нашенско изпълнение ! Клип изпълнен с настроение от което ти иде да се гръмнеш !!!Отврат!!!То бива меланхолия ама това е прекалено!!!Пълен крах!!!
  • 2 Грую

    3 2 Отговор
    Това дете, ако беше пяло на цигански, а не на английски, щеше да има по-голям шанс да се класира много по-напред, но чалгата и халтурата толкова вече са превзели обществото ни, че вече ни ги налагат като норма и култура.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.