Last news in Fakti

12 Юли, 2017 15:37 6 273 0

Мобилните къщи на звездите

  • мобилни къщи-
  • звезди-
  • уил смит-
  • далече от вкъщи-
  • турне-
  • снимки

Ето къде живеят звездите, докато са на турнета или снимат филми далече от вкъщи

Мобилните къщи на звездите - 1

Къде живеят звездите докато пътуват на турнета или снимат далече от дома? Някои отсядат в скъпи хотели, други просто си купуват „мобилни къщи". Така винаги се прибират „у дома" след безкрайния снимачен ден или поредния концерт.

Голям фен на мобилните къщи е Уил Смит.

На колела ли казах? Представете си -те са 22! Ето и още впечатляващи цифри: на територията на 111кв. метра жилищна площ има 14 телевизионни монитора и технологични въведения на стойност между 100 и 125 хиляди долара, гранитният плот в кухнята се оценява между 100 и 200 хиляди долара....

Всъщност по- лесно е просто да кажем, че „The Heat" струва 2 милиона и половина долара.
Не може да си го позволите да го купите.

Но може да го наемете, за да се почувствате звезда макар и само за седмица, но ще трябва да се разделите с 9 000 долара за тези седем дни.

Дали си струва ще кажете след разходката из мобилната къща, която се превръща в мезонет само с натискането на един бутон.

Заповядайте в хола, където Уил Смит прекарва време със семейството си и приятелите си.

Надникнете и в собствената гримьорна на актьора.

Вратите в този дом ще ви пренасат в „ Междузвездни войни". А само с натискане на един бутон вторият етаж се отваря и издига с още метър и 10 см. Това става чрез 8 бутала и 1 тон налягане.
Така спокойно може да се разходите из конферентната зала за работни срещи, с най-високо технологичното оборудване.

Ако ви е любопотно да видите повече подробности за дома на Уил Смит гледайте трейлъра на поредицата „Мобилни къщи на звездите" по телевизионния канал Fine Living:


В „Мобилните къщи на звездите" Картър Устърхаус предоставя на зрителите изключителен достъп до някои от невероятните автобуси, каравани и кемпери на известните личности, които прекарват доста време на път. Ще видите още шикозния дом на колела на Вин Дизел, който се преобразява пред очите ни, както и луксозната резиденция на Кристина Агилера.

Мобилните къщи на звездите


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА