Last news in Fakti

12 Септември, 2017 16:52 1 387 0

Скорпион на борда! Отмениха полет

  • american airlines-
  • полет-
  • самолет-
  • отложен-
  • скорпион-
  • летище-
  • сакраменто

Гадинката се промъкнала в самолета на American Airlines на летището в Сакраменто

Полет Американските авиолинии е бил отменен поради необичайна причина - на борда на самолета е бил забелязан скорпион, съобщават от авиокомпанията, цитирани от агенция UPI.

Говорителят на авиокомпанията Лесли Скот съобщи, че самолет Boeing 737, пътуващ от Калифорния за Финикс, е трябвало да излети от летището в Сакраменто в 10:40 часа местно време в неделя, но това не се случило.

Докато пътниците се готвели да се качат на борда им било съобщено, че ще трябва да почакат, тъй като в самолета има скорпион.

Над 100 пътници останали на летището в очакване. В крайна сметка от авиокомпанията реши да отменят полета.

"Полетът беше анулиран, защото искахме пътниците и екипажите да се чувстват комфортно", заявява Скот пред местния вестник Sacramento Bee.

Скот каза, че самолетът е отведен до съоръжение за поддръжка в района на Далас / Форт Уърт, за да бъде опушен, след като екипажът не е могъл да определи дали скорпионът все още е на борда на полета.

Закъснението на полети, заради скорпиони на борда, са рядкост, но не и неочаквани. През май, полет на United Airlines от летище Джордж Буш в Хюстън бе отложен за няколко часа, след като скорпион се измъкна от ръкава на един спящ пътник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА