Last news in Fakti

25 Декември, 2011 11:42 7 172 8

Алла Пугачова се омъжи за пети път

  • пугачова

Изпълнителката на

Легендата на руската музикална сцена Алла Пугачов се омъжи за пети път. Самата тя потвърди на сайта си, че е сключила брак с шоумена Максим Галкин в петък, 23 декември.

“Стигнаха до това решение след 10 години щастлив съвместен живот и смятат, че бракът им може да бъде удачен и че формалностите няма да му попречат", се казва в съобщението.

Новобрачната двойка е отпразнувала радостното събитие в събота в тесен приятелски кръг. Водещ  на сватбеното държество е бил певецът Николай Басков.

Най-известната двойка в страната много искала всичко да мине много тихо и незабележимо, но популярните хора разбира се са лишени от тази възможност. Алла Пугачова пък била притесанена от факта, че празникът им е по време на Коледния пост, но я убедили, че това не е проблем.

Максим Галкин е петият съпруг на изпълнителката на "Милион алени рози". В средата на ноември 62-годишната Пугачова и 35-годишният Галкин отбелязаха 10 години, откакто живеят заедно. Неотдавна комикът заведе съпругата си в своя замък, който строи няколко години в подмосковското село Гряз.

Първият съпруг (1969-1971) на Пугачова е литовецът Миколас Орбакас, вторият - (1976-1980) е режисьорът Александр Стефанович, третият - ( 1985-1993.) продуцентът Евгений Болдин.

Филип Киркоров, който е от български произход,  е чак четвъртият й мъж. Двамата сключват брак през март 1994 г. в Петербург. През май същата година се венчават в Йерусалим. През 2005 г. оофициално известяват за развода си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИЧА

    0 1 Отговор
    Чакай Филип Киркоров да е от български произход....
  • 2 някой

    2 0 Отговор
    и този е хитър като киркоров, който покрай нея нашумя и сега е мултимилионер дори и по американските стандарти.
  • 3 dudi

    2 0 Отговор
    Нека се омъжи още пет пъти.
  • 4 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    АЛЛА ПОГАЧОВА се придържа към една българска поговорка.
    "П....та е като филигорната,колкото по я лъскаш по хубава става"

    Коментиран от #5

  • 5 ВИП АМГ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иракли Иракли":

    @4 xaxaxa mnogo si prav.
  • 6 Гатанко

    2 0 Отговор
    Баба е.@ дядо не е ,що е това ?

    Отговор: Максим Галкин.
  • 7 людмил рударски

    1 0 Отговор
  • 8 гост

    3 0 Отговор
    Егати и брака !!!!!!!!!!Баба и пишлигар............хихихихихихихихихи
    Това е брак по сметка...........а не по любов......................................