Last news in Fakti

25 Януари, 2012 19:00 16 475 7

Носът на мъжа издава сексуалния му темперамент

  • секс-
  • сексуалност-
  • нос-
  • формата на носа-
  • мъж

Формата на носа издава качествата на онова, което мъжете крият под панталона си, обяснява френският сексолог Жан Белтрал, предаде БГНЕС. Най-издадената част на лицето, а именно носът, може да подскаже до колко силният пол се справя под завивките.

Мъжете с чип нос могат да се похвалят с благ и мек характер. Те са склонни да правят компромиси, но в леглото са срамежливи и често се подчиняват на различни забрани и табута. Не очаквайте от тях да поемат инициативата и да ви хвърлят в чаршафите.

За разлика от тях мъжете с остър нос по природа са арогантни, а в леглото обичат да доминират. В същото време са консервативни и не приемат с отворени обятия смелите иновации.

Представителите на силния пол с орлов нос са отмъстителни и ревниви. В сексуално отношение този тип мъже са темпераментни и не се спират пред ограничения. Лошото е, че една жена обикновено не им е достатъчна.

Мъжете с гърбав нос са самонадеяни, не приемат чуждо мнение и не се радват на успеха на другите. В спалнята са склонни към садомазохизъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 azsym

    4 0 Отговор
    Пълни глупости!
    И постоянно за секс навсякъде ....
  • 2 Краси

    0 0 Отговор
    Аз имам гърбав нос и се притеснявам малко и жена ми е доминираща...
  • 3 Андрей Кръстев

    0 0 Отговор
    absolutni tapotii
  • 4 случаен

    0 0 Отговор
    Какво става с тези с нормален нос, които май са болшинство???
  • 5 Искрен Личев

    0 0 Отговор
    Статията за носа е напълно вярна.Само да попитам, ако носа ти е като патладжан и оная ти работа ли ще е като патладжан.Питам, защото носа ми е като патладжан, а оная си работа не си я виждам от корема, който пък е голям колкото тъпан. Ако някъде сте чели също, че мацки с дупета като барабанчета си падат по мъже с кореми като тъпани също е напълно вярно.За себе си се чудя само какво толкова харесват у мен жените, че като отида на нудиски плаж не откъсват очи от мен, но въобще не забелязват носа ми и големия космат корем.Ако някой има обяснение моля пишете статии, но само сериозни.Ако някой друг като мен от Перник има същия проблем също може да сподели.
  • 6 миши матрикс

    0 0 Отговор
    това с носа е донякъде вярно,макар че се сешам за един виц...хахаха...за секса не е важен размера на половите органи , а какво става в главите на хората....именно там е истината...
  • 7 piqn

    1 0 Отговор
    ludite mnog ludi ima ei :D