Last news in Fakti

24 Януари, 2012 12:35 15 837 5

Ако мъжът заспи след секс, значи е влюбен

  • секс-
  • сън-
  • любов

Известен факт е, че мнозинството представители на силния пол след секс са склонни да се обърнат на другата страна и да заспят, докато дамите им очакват прегръдка.

Ново изследване, осъществено от психолози от Мичиганския университет и Колежа Олбрайт в Пенсилвания, доказва, че с това си поведение мъжът показва на жената искрената си любов и привързаност, съобщава БГНЕС.

Един от авторите на проучването, професор Даниъл Крюгер заяви, че колкото по-често и по-бързо мъжът заспива след секс, толкова по-голямо е неговото желание за продължителна и близка връзка със своята партньорка. Този невероятен извод той и неговите колеги са направили след анкета, в която са взели участие 456 доброволци. Те са помолени да отговорят на редица въпроси, свързани с взаимоотношенията им с партньора, за поведението си, което е най-характерно след половия акт.

Въпреки разпространения стереотип, че мъжете по-често заспиват след любовната игра, това не е чуждо и на техните дами. Все пак жените заспиват по-бързо, ако въобще не е имало секс. Психолозите са установили, че това поведение е резултат от еволюционните процеси. Мъжкият организъм е устроен така, че да се въздържа от спане, докато не получи секс. След като тази потребност бъде удовлетворена, той най-накрая може да се позволи заслужен отдих.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mr.James

    1 1 Отговор
    heheheh i as zaspivam sled sex no neee ot lubof a ot umora sled dalag polov akt !!!!!!!!
  • 2 mastercard

    0 2 Отговор
    Мъжкият организъм е устроен така, че да се въздържа от спане, докато не получи секс.... a az se 4udя za6to stradam ot bezsunie... xD
  • 3 Bos

    0 0 Отговор
    heheheh i as zaspivam sled sex no kogato mi pisne
  • 4 Петър Маринов

    0 0 Отговор
    Влюбен или по-скоро изморен :)
  • 5 Трикракия Жоао

    0 0 Отговор
    Влюбен дедовия,просто е разпуснал жилата,излял нервата,а тия хамериканци с техните изводи и статистики,дето са най-големите ч...жии в света и си стоят тинейджъри до 21 години да не ни отварят кой и кога е влюбен и разлюбен!