Last news in Fakti

27 Март, 2018 10:38 4 771 4

За втори път в историята на конкурса: Отнемат титлата на Мис България Вселена

  • мис българия-
  • мис вселена-
  • корона-
  • титла-
  • мис-
  • николета тодорова

Николета Тодорова, която ни представи на конкурса Мис Вселена 2017, трябва да върне короната заради неуместен коментар

За втори път в историята на конкурса: Отнемат титлата на Мис България Вселена - 1
Снимка: Архив

Николета Тодорова, която представи страната ни на конкурса за красота Мис Вселена в Лас Вегас миналия ноември, ще трябва да върне короната и титлата Мис България Вселена, съобщава "Монитор".

След единственото отнемане на короната на миска - Мис България 2002 Теодора Бургазлиева, която не ни представи на "Мис Свят" през далечната 2002 година, а ни представи нейната подгласничка Десислава Гулева. Бургазлиева участва в разголена фотосесия, което не е позволено на носителките на толкова престижна титла. Това ни прави свидетели на втори прецедент в историята на конкурсите "Мис Свят" и "Мис Вселена", при който още една победителка ще трябва да върне короната си.

Това бе решено на извънредно заседание на агенция „Бок Стар Моделс“ – официален представител на марките Мис Свят и Мис Вселена за България, чийто лицензиант е Страхил Гановски. Причина за това стана коментар от страна на Тодорова, според която голям брой конкурси за красота тук и в чужбина са корумпирани, а участнички в тях си "купуват" титлите със секс.

„Повечето конкурси у нас функционират на този принцип. И по света е така, дори с Мис Вселена, който се провежда ежегодно в Америка“, разкри Николета пред БТВ.

В края на миналата година, след като представи достойно страната ни в международния форум, Николета Тодорова и Страхил Гановски гостуваха в студиото на ФАКТИ. Още тогава тя беше категорична, че никой не спонсорира участието ѝ, както и че не би си купила титлата срещу секс.

„Ще отнеса въпроса в съда“, категоричен бе Гановски, който определи твърдението на модела като „опит за пиар“. „Момичетата са следени нонстоп от организаторите на терен в Щатите. Смешно е твърдението, че при такава непрекъсната охрана, при постоянните им ангажименти, някоя може да си изтъргува мястото“, допълва той.

Самата Тодорова обяви, че няма претенции да задържи короната при себе си. Тя определи отнемането на титлата Ц като „безпричинно“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    29 1 Отговор
    ПРАВИЛНО Е КАЗАЛО МОМИЧЕТО,АМА НА ВАС НЕ ВИ ИЗНАСЯ.
  • 2 лол

    19 1 Отговор
    Вярно е!
  • 3 Патриот

    3 0 Отговор
    Да говориш истини в свободна, демократична и правова държава е накауемо.
    Ето го и доказателството!
    Джендерастия, лицемерие, геноцид срещу славяните - осново правило в съединените европейски щати.
  • 4 ели

    1 0 Отговор
    Дали пък Мира не си поиска короната и лентата,че нещата се усложниха така и сега се чудят как да очернят Николета Тодорова, за да не връщат пари.Така ми се струва.Изказвам мнение, да не вземете да ме съдите.Хахахахаххахаха.Смешни сте.