13 Февруари, 2012 10:05 2 728 1

Мъж се прободе с нож в "Къщата на ужасите"

  • нож-
  • къщата на ужасите-
  • благоевград-
  • самоубийство

51-годишен мъж е настанен в реанимацията на МБАЛ - Благоевград, след като си нанесе две прободни рани с нож, предаде БГНЕС.

Инцидентът стана малко след 23 часа снощи в "Къщата на ужасите", както наричат Защитеното жилище на ул. "Илинден"-2 в Благоевград. Тя се обитава от социално слаби бездомници.

В пристъп на отчаяние, мислейки, че е неизлечимо болен, Йордан И. от с. Бело поле, община Благоевград си нанесъл две прободни рани със сгъваем ловджийски нож. Той го забил до дръжката във врата си и в диафрагмата си.

След подадения сигнал на тел. 112 пострадалият е транспортиран с линейка на ЦСМП - Благоевград директно в отделението по реанимация. Там опиталият се да се самоубие е опериран, при удара в шията, за късмет, не е засегната сънната артерия. Кръвоизливът в коремната му област е овладян, лекарите се борят за живота му. Йордан останал бездомен, след като продал къщата в родното си село.

Преди месец в мазето на "Къщата на ужасите" бе открит трупа на 44-годишния бездомник Асен Атанасов. Стените на "Защитеното жилище" са неми свидетели на множество побоища и скандали между обитателите му и присламчили се други скитници от Благоевград и околностите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Wellcome to Bulgaria and have a nice day.