Last news in Fakti

14 Февруари, 2012 11:07 1 008 0

Интернет създава и руши любовта

  • любов-
  • интернет

Половината от възрастните хора в САЩ познават щастливец, намерил любовта по интернет. Глобалната мрежа може и да улеснява човешките отношения и да бъде посредник за любовна връзка, но също толкова лесно може да провали нещата, пише Ройтерс. 

Проучване показа, че един от петима признава да е имал романтична или секс-връзка, тръгнала от интернет. Един от трима пък познава двойка, разделила се именно заради глобалната мрежа.

Действията ни в интернет могат да станат повод за ревност, гняв, срам и куп други емоции. Често партньорите се подозират в изневяра и от „говоренето“ с непознати по интернет. ¾ от хората считат сексът в интернет за изневяра.

Иначе „интимните“ отношения по интернет варират от чат-флирт до виртуален секс между съвсем непознати и без никакво намерение да се видят на живо.

Виртуалното и реалното вече се сливат в едно, коментират експерти, изтъквайки отраженията на действията ни онлайн върху реалния ни живот и работа.

Анкетата е направена за 1000 души от Euro RSCG Worldwide.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА