14 Февруари, 2012 14:34 1 452 0

Екскурзия за влюбени в завод за отходни води

  • отходни води-
  • ескурзия-
  • влюбени-
  • свети валентин

 

Най-разпространената традиция в САЩ за Свети Валентин е романтичната вечеря в ресторант. Повечето американци възнамеряват да посрещнат празника именно така.
 
Но вече има и друг вариант: нюйоркският департамент за защита на околната среда предлага на влюбените да направят екскурзия в завода за преработка на отходни води в района на Бруклин, съобщава БГНЕС.
 
"Тази екскурзия ще Ви подари незабравими впечатления. Само си представете реакцията на вашите приятели, когато им разкажете, че в Деня на влюбените сте били на такова място", агитира Джим Пин, инспектор в завода и по съвместителство екскурзовод.
 
В рамките на тура той показва на посетителите реакторите, преработващи отпадъците в метан и торове, ще обясни механизма на тяхната работа и даже ще ви даде възможност да видите процеса на преработка отвътре. А след това влюбените могат да се насладят на прекрасния изглед на Манхатън, който се открива от покрива на завода.
 
По случай празника всички туристи ще получат подарък – кутия с бонбони.
 
Пин заяви, че заради големия наплив от желаещи ръководството на завода е решило да организира не една, а цели две екскурзия на днешния ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА