21 Септември, 2018 07:00 13 420 0

Вашият хороскоп за днес, 21.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 21.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес работата ви ще спори и с лекота ще постигате целите си. Ще заслужите успехите си, ако продължавате съвестно да се отнасяте към отговорностите си. Свободните си часове посветете на интимната си половинка.

Телец

Днес чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, отколкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.

Близнаци

Денят ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Финансовото ви състояние е стабилно, но все още е рано за инвестиции.

Рак

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви и делови ви партньори. Работете усилено, за да запазите извоюваните позиции.

Лъв

В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления. Опитайте се да бъдете по-тактични спрямо интимната си половинка.

Дева

Днес ще имате желание да обхванете повече задачи, но едва ли ще сте в състояние да се справите с всичко, което бихте желали. Плановете ви са прекалено амбициозни. Ще постигнете съгласие с колега по въпрос, който досега е бил спорен и от това ще ви стане по-леко, и ще ви спори повече.

Везни

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Скорпион

Днес рискованите инициативи започнати от вас през изминалите дни ще ви носят много повече успех. Опитайте се да влагате повече усилия, за да постигнете повече от предварителните си очаквания. Ще се радвате на изобилие в материалната сфера.

Стрелец

Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте с точна преценка относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Внимателно изказвайте мнението си в писмен вид или под формата на заявления на публични места и пред много свидетели.

Козирог

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Водолей

Денят ще е успешен за родените под този зодиакален знак, тъй като умело ще се освобождавате от вътрешните си страхове и съмнения. Опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера.

Риби

Днес избягвайте рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА