Last news in Fakti

28 Септември, 2018 07:00 17 212 0

Вашият хороскоп за днес, 28.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 28.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес правилната нагласа ще ви помогне да се справите с няколко проблема. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Телец

Днес избягвайте крайностите и не давайте заеми. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Близнаци

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите програмата си, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Рак

Днес застигащите ви неприятности в материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и желанието ви всичко да стане на момента. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Лъв

Днес планирайте предстоящите си пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от финансово естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Дева

Днес на работното място ще сте в най-добра форма и това няма да остане незабелязано. Упоритостта ви ще ви донесе дивиденти. Най-важно на този етап от време ще е да имате точен план за действие, защото така ще можете да бъдете по-ефективни.

Везни

Днес си направете план за действие, за да нямате проблеми в професионалната сфера. Не допускайте някой друг да ви налага мнението си и да променя начина ви на работа. Бъдете себе си и отстоявайте позициите си.

Скорпион

Днес бъдете точни и съсредоточени, за да реализирате отдавна замислен проект. Работата в екип не е подходяща за момента. Взимайте решенията сами и резултатите няма да закъснеят.

Стрелец

Денят ще ви донесе приятни емоции. Възможно е да предприемете пътуване. Ще се запознаете с хора, които имат сходни с вашите интереси. Не подценявайте здравословни проблеми.

Козирог

Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е. Направете нещо мило за човека до вас.

Водолей

Посветете деня си на вашите родители, те имат нужда от вашето внимание. Възможно е да ви изненадат гости, които ще объркат плановете ви, но в крайна сметка това само ще ви повиши настроението и ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате.

Риби

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Възможно е на част от вас да се наложи да се справите с някои недоразумения, възникнали в отношенията ви с роднини. Отлично здраве.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА