Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 16:40 4 702 13

Вечна дружба: Чък Норис прегърна Виктор Орбан и ... (ВИДЕО)

  • чък норис-
  • виктор орбан-
  • среща-
  • приятелство-
  • унгарски премиер-
  • екшън звезда

Унгарският премиер се запозна с екшън звездата и публикува видеото от срещата им

Вечна дружба: Чък Норис прегърна Виктор Орбан и ... (ВИДЕО) - 1
Снимки: Facebook

Забравете за Владимир Путин и Стивън Сийгал, на хоризонта изгря звездата на друг, също толкова интересен политико-актьорски тандем. Новата "любовна история" е между Виктор Орбан и Чък Норис.

Тази седмица унгарският премиер Виктор Орбан публикува видео, в което той представя работата на унгарските антитерористични служби не на друг, а на самия Чък Норис.

Екшън звездата се срещна с Орбан по време на неотдавнашното си посещение в Будапеща, когато сърдечно го поздрави със здрава прегръдка.

"Четох толкова много за теб, имам чувството, че вече те познавам", казва във видеото Чък Норис, който по време на визитата си беше придружаван от своята съпруга Гена О'Келли.

По-късно Орбан споделя с американеца, че "90% от коментарите за мен са отрицателни … либералите ме мразят".

В отговор на това Норис казва: "Ти си като [американският президент Доналд] Тръмп", а Орбан отвръща: "Даже малко повече от това!"

Норис, който е благочестив християнин, написа на страницата си във Facebook, че е пристигнал в страната по покана на унгарската баптистка църква.

През годините 78-годишният екшън герой си спечели много фенове и последователи в източноевропейската страна. Дори името му бе събрало най-висок брой гласове в онлайн анкета от 2006 г., в която се търсеше име на нов мост над река Дунав

Орбан, също се определя като вярващ, който следва християнските ценности и същевременно е голям фен на американския президент Доналд Тръмп и това личи в политиката, която води.

Откакто популистката дясна партия "Фидес" застана на чело на страната през 2010 г. Орбан постоянно е критикуван за репресиите срещу демократичните институции, като нападките и недоволството срещу него нарастват с всяка изминала година.

"В най-общи линии аз съм уличен боец, не идвам от елита", казва още Орбан, който бе приет в Оксфордския университет със стипендия, финансирана от унгарско-американския милиардер филантроп Джордж Сорос, по когото днес Орбан не спира да плюе.

Във видеото министър-председателят кани лично Норис да се срещне с отдела за борба с тероризма на страната, който Орбан описва като "най-елитната и способна част за защита на хората".

Вечна дружба: Чък Норис прегърна Виктор Орбан и ... (ВИДЕО)
Снимки: Facebook

Сцената отрязва на Норис и Орбан, наблюдавайки как мъжете в бойните части на войската се борят, размахват канални камбани и изпълняват нападение. На дисплея се иска от Norris да отбележи: "Виждал съм тренировки по целия свят и това е най-добрата демонстрация — най-добрата, която съм виждал."

"Приятели завинаги", отбелязва О'Келли, докато гледа как съпругът ѝ благодари на Орбан за екскурзията.

През август Владимир Путин назначи актьора Стивън Сегал за "специален представител" на американо-руските хуманитарни връзки. Сегал, който стана руски гражданин през 2016 г., е близък приятел на руския президент и присъства на церемонията му по встъпване в длъжност през май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    14 5 Отговор
    Чък не е ли поискал още руски паспорт?!
  • 2 Кино критика

    21 3 Отговор
    Ще се окаже че най- големите мъжкари от САЩ са в Холивуд

    Коментиран от #3

  • 3 Абсолютно грешна логика

    17 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кино критика":

    Най-големите мъжкари, са тези които вярват в Бог и са християни! Защото истинските мъже са почтени и се стремят да живеят, така както и Исус Христос е проповядвал, с любов към Създателя си и към ближния, от където произлизат и всички други добри дела.

    Коментиран от #11

  • 4 Радо

    18 2 Отговор
    Ако Брус Лий беше жив, щеше да рита топка с банкянските тигри като централен нападател.
  • 5 Бай Хой

    22 2 Отговор
    Само Чък Норис може да свали Тиквоча от власт!

    Коментиран от #6

  • 6 ЕвроЗона

    19 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Хой":

    Чък Норис факт: Бил е на Марс, затова там няма признаци на живот!
  • 7 hold up

    16 2 Отговор
    Чък Норис - пич на 78 години!!!!Орбан знае с кого да има полезно приятелство...!
  • 8 Bubbles

    20 1 Отговор
    А смейте ся да пипнете Унгария!
  • 9 МИ ТО СЯ НЯМА СВОБОДНИ ЕКШЪН

    13 0 Отговор
    ЗВЕЗДИ ДА ДОАТ В ТУКАШНАТА ДУПКА. ОСВЕН ТИКВАТА ДА КАНИ Я ФЛИНСТОУН ИЛИ МИКИ МАУС....
  • 10 Боко актьора

    14 0 Отговор
    Очаквайте скоро Боко показва футбол карате на Мистър Бийн !
  • 11 Обичай ближния

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Абсолютно грешна логика":

    Ближи обичания
  • 12 Tribal

    7 0 Отговор
    Само един може да бие ,черната и белата нинджаИ това е Чък Норис.
  • 13 иванов

    3 0 Отговор
    Времето ще покаже че Орбан е сложил в малкия си джоб Всички еврогейски политици.Обществената подкрепа която получава, показва че Европа все още има шанс.....