12 Декември, 2018 17:14 7 850 9

Нови скандални тайни от миналото на Меган Маркъл и... куп наркотици (СНИМКИ)

  • меган маркъл-
  • баща-
  • томас маркъл-
  • сватба-
  • ямайка-
  • спомени-
  • наркотици

Бащата на дукесата на Съсекс продължава да вади мръсното бельо на своята дъщеря

Нови скандални тайни от миналото на Меган Маркъл и... куп наркотици (СНИМКИ) - 1
Снимки: AP/БТА

Бившата американска актриса и настояща дукеса на Съсекс - Меган Маркъл - в миналото бе доста непокорна и преди да срещне принц Хари тя често привличаше вниманието с поведение, напълно неподходящо за настоящия ѝ статут в обществото.

Дори съвсем наскоро изплуваха пикантни снимки от нейното минало, придружени от смущаващи истории.

Макар сега съпругата на британския принц да се старае да се държи като кралска особа, грешките от бурното ѝ минало непрестанно я преследват и връхлитат.

Последните скандални разкрития за нея дойдоха от собствения ѝ баща - Томас Маркъл.

След като не срещна разбиране нито от британското кралско семейство, нито от родната си дъщеря, бащата на Меган Маркъл реши да се отдаде на спомени и разказа злепоставящи тайни от миналото на дукесата на Съсекс.

В ново интервю Томас Маркъл говори за сватбата на Меган с продуцента Тревър Енгелс, състояла се през 2011 г.

Нови скандални тайни от миналото на Меган Маркъл и... куп наркотици (СНИМКИ)

Томас Марк обяснява своето решение да говори отново пред медия (въпреки, че по-рано бе обещал да не комуникира повече с журналисти) така: "Уморих се да слушам и чета лъжи и клюки, които твърдят, че не съм можел да заведа дъщеря си до олтара нито първия, нито втория път."

Томас уверява, че е изпълнил бащинските си задължения, когато през 2011, под люлеещите се палми на плаж в Ямайка, предал дъщеря си в ръцете на първия ѝ съпруг — продуцентът Тревър Енгелс.

За отсъствието си от сватбените снимки той дава една проста причина — той лично помолил фотографа да се съсредоточи върху младоженците, които бързо сменят сватбените си костюми с бански.

За доказателство на думите си, г-н Маркъл показа няколко снимки. На един от тях той е с дъщеря си няколко минути преди церемонията.

Нови скандални тайни от миналото на Меган Маркъл и... куп наркотици (СНИМКИ)

"Снимката е направена, когато влязох в нейното бунгало, само няколко минути преди церемонията. Бях много горд и изпълнен с емоции, когато видях детето си, облечено в красива бяла рокля. Направихме снимки, а след това, заедно с Дория, заведохме Меган до олтара", коментира снимката Томас.

След това той разказа, как младоженците подарили на всички свои гости (около 100 на брой) торбички с марихуана, защото това „не е незаконно в Ямайка, а по-скоро е обичай“.

"За да излезе от неловката ситуация, която сам създава, Томас Маркъл бързо добавя: "Не пуших марихуана. Не мисля, че и дъщеря ми го стори. Дадох моята кесийка на един от гостите.“

След това отровено интервю, в медиите се появи и самата покана от сватбата на Меган и Тревър.

Нови скандални тайни от миналото на Меган Маркъл и... куп наркотици (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asddsa

    17 3 Отговор
    Не разбирам как живеят хора, обсебени от други било то семейство или бивши и да им правят мръсно цял живот. Ще си умрат мизерници.
  • 2 rusenska sekciq

    32 4 Отговор
    Извод:В днешно време дори и кралските особи са си чисти миндили ,облечени в скъпарски дрехи

    Коментиран от #4, #6

  • 3 ванката

    13 9 Отговор
    значи след време ще се върне отново легализацията на марихуана по целия свят както е било преди 100г аз лично нямам нищо против защото съм прочел достатъчно за това разтение за да съм наясно че това няма нищо общо с наркотиците (има разлика между наркотик и опиат) като опиат тя е можеби най-безвредния
  • 4 добавка

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "rusenska sekciq":

    Вече и с лилави венци вместо "синя" кръв ;))
  • 5 Портокалчо

    11 9 Отговор
    Може да е имала не добро минало,важното ,че сега е дукеса и то на Съсекс!!!От завист е,искат да бъдат на нейно място с този чаровник ,дон Портокал!И двамата ми са любимци...!!!!
  • 6 21век сме

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "rusenska sekciq":

    в днешно време няма такова понятие като "кралски особи"
  • 7 баба

    5 0 Отговор
    Случая има две страни. 1. Меган е най-успешната златотърсачка от два века насам. 2. Дори да те застреля, не можеш да причиниш вреда на детето си. Този не е първия западняк който плюе детето си в пресата. Извратено е.
  • 8 Жоро

    5 1 Отговор
    Госпожице / госпожо Трачева, това ли е най-важнот за Вас, в старо чуждо бельо не се рови. Една дама, ако държите да покривате съдържанието на тази дума, не би се гордяла с тези изявления в статията Ви, нямате ли си красив собствен живот, че изпитвате оргазъм от контакт със старо чждото бельо?
  • 9 гощо

    4 0 Отговор
    Всички кОври мечтаят да станат принцеси. Е на тази и се получи!!!