13 Декември, 2018 10:39 4 227 8

Продуцентите на "Откраднат живот" отговориха на обвиненията в мошеничество

  • продуценти-
  • откраднат живот-
  • шоу-
  • сериал-
  • сезон-
  • телевизия-
  • хонорар

Екипът на сериала пусна пълен отчет за платените хонорари

Екипът на хитовия сериал "Откраднат живот" сложи край на спекулациите относно това изплаща или не хонорари на гостуващите актьори. Припомняме, че преди броени дни Мис Лято Алина Дуарте публикува гневен пост, в който твърдеше, че няколко други родни красавици не са си получили хонорарите, след като са участвали в продукцията.

След като цялото медийно пространство се напълни с недоволни и критични коментари към продуцентите, от екипа на сериала отговориха на нападките. Ето какво е становището им, получено на редакционната поща на blitz.bg, без редакторска намеса:

"Здравейте,

Проверката във връзка с публикуваната от Алина Клюканова – Дуарте информация и произлезлите от това фалшиви новини, показа следното:

Алина Клюканова – Дуарте - е участвала, съгласно граждански договори, в епизодични роли в сезони 4 и 6 на сериала „Откраднат живот“. Хонорарът за участието ѝ в два снимачни дни в сезон 4, е изплатен бруто през м. 10.2017 г., като съгласно чл. 65(13) от ЗДДФЛ данък не е удържан. Хонорарът за участието ѝ в един снимачен ден в сезон 6, е изплатен на 07.09.2018 г., като ѝ е удържан данък общ доход в размер на 9,45 лв., съгласно чл. 43(3) от ЗДДФЛ.

Анастасия Левордашка - е участвала, съгласно граждански договор, в епизодична роля, в един сн. ден, през м. 8.2018 г., в сезон 6 на сериала „Откраднат живот“. Хонорарът за участието ѝ е изплатен на 07.09.2018 г., като е удържан данък общ доход в размер на 9,45 лв., съгласно чл. 43(3) от ЗДДФЛ.

Марина Георгиева - е участвала, съгласно граждански договор, в епизодична роля, в един сн. ден, през м. 8.2018 г., в сезон 6 на сериала „Откраднат живот“. Хонорарът за участието ѝ е изплатен на 07.09.2018 г., като е удържан данък общ доход в размер на 9,45 лв., съгласно чл. 43(3) от ЗДДФЛ.

Вивиен Божилова - е участвала в епизодична роля, в един сн. ден, през м. 8.2018 г., в сезон 6 на сериала „Откраднат живот“. Хонорара за участието ѝ към момента не е изплатен, защото в подписания от нея граждански договор, Вивиен не е вписала ЕГН, номер на лична карта или паспорт и е предоставила банкова сметка на друго лице. Към момента тя не е потърсила по никакъв начин връзка с компанията, относно изплащането на хонорара.

Вчера (10.12.) Алина Клюканова – Дуарте се е свързала със счетоводителя на продукцията Станислав Герев във връзка с нейното твърдение, че хонорарите на Анастасия Левордашка, Марина Георгиева и Вивиен Божилова не са изплатени.

След изясняване на случая, Алина Клюканова, Анастасия Левордашка и Марина Георгиева отново са се обадили лично на счетоводителя на продукцията Станислав Герев, за да се извинят за направените изявления и причиненото неудобство."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крипли

    7 1 Отговор
    Каква драма, какво чудо! Дали пък не е минала през някое легло и сега е недоволна?
  • 2 3333

    8 0 Отговор
    А бе те искат с 5 минути участие и с едно вдигане на краката да станат милионери, дори и в холивуд няма такова нещо.
  • 3 485

    4 0 Отговор
    След като нарекоха Евтим ЕвтиН, сега Клюканова да не стане КлюкаРова
  • 4 Радо

    2 0 Отговор
    Доцент Банков интубира ли ги младите докторици?
  • 5 9 лв данък

    3 0 Отговор
    9 лева данък означава, че за мимолетното си участие са взели над 100 лв. Що са недоволни
  • 6 Хахо

    0 1 Отговор
    Някой още ли гледа нова аз мислех че е закрита и са спряли да правят тъпи серили.С глупави сюжети само за тъпи ора.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.