Last news in Fakti

1 Януари, 2019 14:55 4 338 1

Миро станал крадец по Коледа (СНИМКИ)

  • миро-
  • крадец-
  • коледа-
  • спомени-
  • певец

На певеца Миро му се наложило да извърши престъпление по Коледа. Става дума за откровена кражба, която пазел в тайна и която със сигурност ще си спомня цял живот.

Преди да посипе живота си с блясъка на славата и да стане музикална звезда, Миро е живял твърде оскъдно в родния си Добрич. Родителите му не разполагали с много финансови възможности и понякога едва свързвали двата края. Миро бил отгледан основно от баба си Мария. А семейството му преживяло не един или два трудни периода, в които парите все не стигали и то за най-основни неща.

По време на социализма баща му Димо Костадинов (Добрият), който е първа генерация български преселник от Румъния, отказва да стане член на комунистическата партия, което води до доста трудности за семейството. И въпреки това майка му и баща му не спирали да го насърчават да следва мечтите си, каквото и да става.

"Много съм задължен и благодарен на родителите си, защото винаги са ме подкрепяли безрезервно", си спомня с умиление певецът и разказва как родителите му го съветвали да не играе с играчки, а да използва времето, за да развива собственото си въображение.

Ако се съди по онова, което Миро сътворява по коледните празници преди години, то несъмнено младият, все още никому не известен певец, е имал доста смелост и добро въображение, които му помогнали да се радва на една пълноценна Коледа,

„Няма да забравя едно Рождество, през ‘90-та година. Нямахме елха, а нямаше и пари за елха. И тогава аз и сестра ми станахме престъпници заради Рождество”, споделя откровено Миро за миналото си и разказва защо:

„Отчупихме си няколко клончета от дърветата, които растат в центъра на Добрич. И така си направихме нашето Рождество. И това много ни беляза — и мен, и сестра ми. Днес аз спокойно мога да я наричам Кака Коледа”.

По стечение на обстоятелства, досущ като във филмов сценарий, малко преди тази Коледа, Миро среща и голямата си любов — своята съпруга Ели.

„Преди Дядо Коледа да тръгне към нас, аз отидох при него. Казах му, че много сме слушкали. В очакване на Рождество Христово може да вдигнем малко празнично настроение, като кажем на близките си колко ги обичаме”, написа наскоро във Facebook профила си по този въпрос певецът, чиято нова песен "Печат от моята душа" счупи всички рекорди по гледания в You Tube. А като благодарност за добре свършената работа, изпълнителят си направи разкошен подарък — стигна чак до работилницата на дядо Коледа на Северния полюс.

До къщата на Добрия старец пък, той бе откаран с истински еленски впряг Всичко това, разбира се, певецът документира в поредица от снимки и клипове, публикувани в официалните му профили в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манаф

    4 3 Отговор
    Хуморески по нова година